Date companie
 
 
 
 

Parcul dinozaurilor, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Insula Fundeni
 

Copiii, chemați la distracție, pe Insula Fundeni! Din acest sfârșit de săptămână, T-Rex Parc este deschis celor mici și nu numai. FamilyFest Island a organizat pe Insula Fundeni cel mai impresionant parc de dinozauri animatronici din România. O zonă de entertainment, unde întreaga familie poate petrece câteva ore captivante și educative. Toți dinozaurii T-Rex Parc se mișcă, respiră, privesc și reacționează la mișcările vizitatorilor.

VOX ”- Foarte frumos! Abia am venit de 10 minute. Copiii sunt încantați. - Foarte frumos, ne ducem în gonflabile.”

MARIUS CHINA, organizator ”Aici veți găsi 26 de specii de dinozauri, cele mai importante specii de dinozauri carnivori și ierbivori, toți interactivi, toți animatronici și pentru prima oară în România și în Europa de est, acest concept.”

Pentru ca toți copiii să poată înțelege mai bine evoluția dinozaurilor, în interiorul T-Rex Parc este pusă la dispoziție și o zonă de realitate virtuală 3D. De asemenea, organizatorii au amenajat o zonă de călărit dinozauri, de la T-Rex, la Triceratops.


Parcul dinozaurilor, pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

    Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2