Date companie
 
 
 
 

Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, insula, negru, fundeni, alb, kamara, familyfest
 

Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat pe ritmurile formației până la finalul spectacolului. Kamara spune că tânjește după concertele-maraton din trecut, înainte de pandemia de coronavirus. Acum, artistul se bucură de orice oportunitate care îi permite să cânte în public.

KAMARA, artist „Cred că trăim cea mai neagră perioadă din cariera noastră și, implici,t din showbiz-ul românesc. Probabil, această perioadă lasă multe urme asupra artiștilor, dar, uite că, în toată nebunia asta și în toată chestia asta în care ne învârtim, a apărut o rază de speranță prin organizarea acestor evenimente.” 

VOX „- Îți place trupa Alb Negru? - Da, normal! - Știi vreo piesă de la ei? - Câteva! Piesa pe care o știe toată lumea: Mi-e sete de tine! Chiar este o gură de aer în perioada asta. A fost o perioadă critică într-adevăr dar în același timp și un pic benefică la început.” 

VOX „- Cântă foarte frumos împreună. - Ești fanul trupei să înțeleg? - Da, da, da! Sunt fanul trupei de foarte mult timp.” 

Cu această ocazie, organizatorii evenimentului ne-au dezvăluit și planurile pentru perioada următoare.

MIHAI CHINA, organizator „Pregătim multe surprize, până la jumătatea lunii octombrie. Vor veni poate cei mai iubiți artiști ai României pe această scenă, pe scena FamilyFast. Ne bucurăm de vreme bună și sperăm că ne vom bucura de vreme bună și în septembrie și în octombrie. Săptămâna viitoare, pe data de 28, va urca Pepe pe această scenă. Sâmbătă, pentru nostalgici aveam un eveniment care se numește „Anul 2000” și pe scenă vor urca N&D, iar, duminică, Iris. Nelu Dumitrescu va fi pe scena FamilyFast.”

FamilyFest Island organizează pe Insula Fundeni, în fiecare weekend, spectacole pentru copii și concerte de neuitat pentru tineri și vârstnici. Pe scenă urcă artiști de seamă, iar publicul îi primește, de fiecare dată, cu brațele deschise. Biletele pot fi achiziționate pe platformele iabilete.ro și magazindebilete.ro. Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 • Noi concerte pe Insula Fundeni ( 8 August 2020 )

  Un nou concert, pe Insula Fundeni! În seara asta, de la ora 20:30, pe scenă va urca Adda, iar, mâine seară, este așteptată Sore. Și cei mici au parte de distracție. Astăzi, după-amiază, copiii au fost încântați...

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2