Date companie
 
 
 
 

Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, insula, Pepe, fundeni, familyfest
 

Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii ale latin lover-ului, care au încântat specxtatorii.

PEPE, artist ”Este primul meu concert public organizat cu bilete, dar nu este primul concert, au fost mai multe evenimente, dar evenimente private, în timpul pandemiei. Mă bucur că e un eveniment unde au acces fanii de pretudindeni. Au putut veni, sunt regulile respectate, oamenii la Family Fest s-au obișnuit deja cu scena.”

Hit-urile artistului, dar și amplasamentul inedit au făcut deliciul spectacorilor.

VOX ”- Sunt foarte fericită și nu îmi vine să cred că am găsit asemenea loc, adică, wow, să stăm pe paie, efectiv, wow! - Vei mai veni la concerte? - Sincer, eu chiar aș vrea, adică este foarte frumos.”

VOX ”- Ai mai fost până acum la spectacole, în aer liber, de când a început pandemia? - Nu! - Și cum te simți în seara asta? - Frumos!”

Organizatorii concertelor de pe Insula Fundeni au pregătit noi spectacole, susținute de artiști îndrăgiți de public.

MARIUS CHINA, organizator eveniment ”Pentru săptămâna viitoare, pregătim foarte multe surprize, aici, pe FamilyFest Iland. Joia viitoare, pe 17 septembrie, vor urca pe scenă Tavi Colen Band și Emma, vineri, 18 septembrie, vor urca pe scenă Connect-R și Shift, un spectacol absolut minunat „Piele albă, piele neagră”, iar, duminică, urcă pe această scenă Nicu Paleru.”

Biletele la concertele organizate pe Insula Fundeni pot fi achiziționate de pe platformele iabilete.ro și magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lacul Fundeni, groapă de gunoi ( 13 Aprilie 2021 )

  Zona Lacului Fundeni, devenită groapa de gunoi a Bucureștiului, este programată pentru curățare. Administrația Sectorului 2 a pus la cale demararea acțiunii de neutralizare a gunoaielor din zona...

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2