Date companie
 
 
 
 

Concert Adda, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, insula, fundeni, adda
 

Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

ADDA, artistă „În sfârșit, primul concert după pandemia asta! Mă rog, încă suntem în plină pandemie, dar, uite că se pot face concerte, unde să te simți în siguranță, unde se păstrează distanțarea socială, unde sunt toate condițiile unde să fim safe 100%. E foarte dificil pentru noi, artiștii, pentru că noi, fără public, fără întâlnirea propriu-zisă cu publicul, nu avem cum să activăm, ca să zic așa. Putem munci în studiouri, putem să facem live-uri pe Instagram, pe Facebook, dar tot la concerte te simți aproape de public și tot acolo poți să transmiți cu adevărat emoție, prin muzica ta.”

MARIUS CHINA, organizator „Publicul s-a simțit foarte bine, ca de fiecare dată. Adda s-a simțit foarte bine, pentru că e pentru prima oară după pandemie, sau de când a început pandemia.”

VOX „Să vedem cum este și ne place Adda.”

VOX „N–am mai fost de foarte mult timp la un concert, cu toată situația asta care a fost și am venit și noi să ne relaxăm, să ascultăm muzică bună.” 

VOX „Cel mai dor, după toată perioada asta cu pandemia, mi-a fost să ies, să mă plimb, și încă îmi e dor să mă comport normal.” 

Industria spectacolelor a fost grav afectată de pandemia de COVID-19. Organizatorii de la FamilyFest Island fac un demers la normalitate și aduc în fața spectatorilor artiști de seamă.

MARIUS CHINA, organizator ”Cred că în proporție de 95-98% lucrurile nu se mai desfășoară. În București, în afară de noi, nu mai există o altă locație, iar în țară sunt doar câteva. Una la Sibiu și cred că una la Timișoara. Cred că este nevoie de mult curaj pentru a amenaja o zonă ca aceasta. Noi am făcut-o pentru că am considerat că suntem datori jobului pe care îl avem cu această mișcare, cu această locație. Nu putem să staăm, având în vedere că, anul trecut, am avut nu mai puțin de 2.000 de concerte. Nu ne-am putut imagina un an în care să stăm efectiv acasă.”

Seria concertelor de pe Insula Fundeni continuă, în această seară, cu Sore. Biletele pot fi achiziționate pe platformele iabilete.ro și magazindebilete.ro. Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lacul Fundeni, groapă de gunoi ( 13 Aprilie 2021 )

  Zona Lacului Fundeni, devenită groapa de gunoi a Bucureștiului, este programată pentru curățare. Administrația Sectorului 2 a pus la cale demararea acțiunii de neutralizare a gunoaielor din zona...

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2