Date companie
 
 
 
 

Concurs de frumusețe canină, la Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, concurs, international, caini, frumusete
 

Parada frumuseților canine, la Arad! Circa 1.400 de câini, de toate rasele, s-au întrecut în cadrul unui concurs internațional de frumusețe. Arbitrilor nu le-a fost deloc ușor să aleagă un exemplar care să întrunească toate criteriile impuse în acest gen de concurs.

AMBIANȚĂ "Cea mai bună rasă este acest mascul! Yesss! Bravooo!!!"

VOX "L-am pregătit de mic! Are un suport genetic foarte bun, din părinți campioni. Anul trecut am obținut un titlu foarte bun în Ungaria și nu numai."

La concursul de la Arad, au fost înscrise rase de câini din țară, dar și din cele mai îndepăratate colțuri ale lumii, precum Thailanda, Yemen sau America.


GHEORGHE SCHILL, organizator "Deosebite prezențe, exemplare foarte frumoase, campioni din diferite țări. Au venit cu câini campioni din Thailanda, până aici. Și-a trimis câinii special și a venit cu avionul."

Arbitrii din șapte țări au fost foarte atenți la evoluția lor în ring, ținută, inteligență și, bineînțeles, la frumusețea blănii.

AMBIANȚĂ "Este un mascul robust, puternic. Are un cap masiv bine proporționat. Foarte bine pigmentați, ceea ce nu îmi place, marginea interioară a buzelor."

Proprietarii câinilor spun că este necesară o pregătire intensă, înaintea concursului, iar costurile pot ajunge și la 400 de euro pe lună.

VOX "- Costă mult întreținerea? - Între 100 și 400 de euro pe lună."

VOX "Trebuie spălat foarte des cu șampoane speciale."

La finalul competiției, cei mai frumoși căței au fost recompensați cu medalii, accesorii și hrană.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lucrările de reabilitare la DN 76, în ritm alert ( 1 Noiembrie 2020 )

  În sfârșit, se mișcă lucrările pe Drumul Național 76 Oradea-Deva! A fost supranumit „dezastrul național”, „drumul rușinii” ori „drumul incompetenței guvernanților”, după ce lucrările de reabilitare, începute în 2007...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure ( 28 Octombrie 2020 )

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 • Fiul primarului din Crizbav a tăiat degetul unui băiat și l-a dat la câini ( 2 Iulie 2020 )

  Fiul primarului din comuna Crizbav, proprietar de stână, este acuzat că a tăiat cu toporul degetul unui adolescent și l-a dat la câini. Victima, care nu are familie, a muncit la stâna acestuia, însă, din cauză...

 • Un hoț a furat 20 de kg de salam, la Nădlac ( 25 Ianuarie 2020 )

  Mobilizare de forțe polițienești, pentru depistarea unui hoț de salam! Un bărbat din Arad, în vârstă de 39 de ani, a devenit ținta polițiștilor, după ce a furat 20 de kg de salam. Potrivit reprezentanților Poliției Arad, în 20 ianuarie...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2