Date companie
 
 
 
 

Concurs international de jocuri pe calculator în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jocuri, calculator
 

Bucureștiul a devenit pentru câteva zile Capitala jocurilor pe calculator! Peste 30 de țări și-au trimis reprezentanții la București, pentru a se lupta cu cei mai de seamă concurenți și a-și consolida astfel pozițiile din vârful sportului electronic. La Sala Polivalentă, și-au demonstrat abilitățile peste 200 de gameri profesioniști, iar atmosfera a fost întreținută de mii de oameni care au venit să urmărească spectacolul.

NYROX, jucător elvețian: "Jucătorii români sunt buni, dar în orice caz a fost foarte greu pentru toți jucătorii străini să obțină rezultate, pentru că sunt foarte mulți coreeni. Am întâlnit cei mai dificili adversari de până acum."

Spectatorii au fost încântați și de prezența unor fane special costumate în personaje din jocurile pe calculator.

VOX pisi-diavoliță: "Costumatia mea reprezintă un campion din league of legends. (...) toate costumele sunt frumoase, dar eu sunt singura care m-am costumat în Ari."

Organizatorii evenimentului spun că Bucureștiul a intrat în lumea bună a competițiilor de acest gen.

SILVIU STROE, organizator: "România este undeva în primele 5 țări pe plan mondial, după Coreea de Sud, Suedia, Germania și America de Nord. Cam astea sunt cele mai puternice țări la nivel mondial, plus România, evident. Aici sunt cele mai mari comunități de gameri, cele mai tari competiții, cele mai mari premii."

Jucătorii veniți la București s-au bătut pentru câștiguri totale de peste 50 de mii de dolari. Și spectatorii au avut ocazia să câștige diverse premii puse la bătaie de către organizatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tâlharul de la sala de jocuri de noroc din Caracal, căutat de polițiști ( 26 Noiembrie 2019 )

  Continuă căutările în cazul tâlharului din Caracal, care a furat banii unei săli de jocuri de noroc din oraș și a evadat apoi din sediul Poliției din localitate.

 • Propunere de interzicere a sălilor de jocuri de noroc, în București ( 1 Aprilie 2019 )

  O propunere care vizeaza interzicerea jocurilor de noroc in capitala este în dezbatere publică. Ideea de a scoate sălile de jocuri de noroc și de pariuri din interiorul Bucurestiului aparține consilierului general Lucian Iliescu. Mai mult, ar putea fi interzisă...

 • Sindicaliștii cer stoparea jocurilor politice care afectează imaginea Poliției Române ( 12 Ianuarie 2018 )

  Sindicaliștii din Poliție îi adresează premierului Mihai Tudose un apel în care îi cer să pună capat jocurilor politice care se fac, acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta meseria de polițist.

 • Gala CoderDojo, la Oradea ( 15 Ianuarie 2017 )

  Gală aniversară CoderDojo, la Oradea! Mișcarea internațională, inițiată în Irlanda în anul 2011, are scopul de a le oferi copiilor interesați contextul în care să poată învăța programare într-un mediu informal, prin sesiuni regulate, în afara programului școlar. La Oradea, clubul a fost înființat în urmă cu trei ani.

 • Guvernul vrea să reducă evaziunea fiscală la păcănele ( 30 Decembrie 2014 )

  Războiul cu evaziunea fiscală se duce pe toate fronturile! Guvernanții au decis să atace și evaziunea din zona jocurilor de noroc, mai exact cea practicată cu celebrele păcănele. Potrivit experților în jocuri de noroc, în țara noastră există peste 30 de mii de aparate de păcănele. Atenția guvernanților este concentrată și asupra pariurilor online, care au funcționat în afara unui cadru legal, deși...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2