Date companie
 
 
 
 

Continuă protestele romanilor in benzinării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nemultumiti, protest benzinarie, Tg Mures, pret carburanti, au platit cu maruntis, manifest, benzinarii blocate
 

Zeci de șoferi din Târgu Mureș, nemulțumiți de prețul mare al carburanților, au plătit cu mărunțiș. Șoferii NU au alimentat mai mult de 15 – 20 de lei, iar numărarea banilor a durat cate 20 de minute.

VOX "În valoare de 220 de lei noi alimentãm în jur de 15 ron, sã nu zicã oamenii cã nu am alimentat si sã vedem dacã ne acceptã banii românesti."
VOX "Am alimentat de 13 lei si la grãmadã. Am avut bani de 10 bani de 5 bani si am luat cu pumnul si sãracele doamne acuma numãrã, ce sã facã..."
VOX "15. Si cum ai plãtit? Monezi de 1 ban si 5 bani."

PITEȘTI
Și la Pitești, 50 de șoferi au blocat mai multe benzinării, după ce au alimentat și au plătit numai cu monede. După o jumatate de oră de alimentare în ritm de melc, angajații au oprit pompele, așa că șoferii s-au mutat la altă benzinãrie, unde, timp de mai bine de 3 ore, au paralizat activitatea.

VOX "Care e rolul protestului de astãzi? Se stie. În toatã tara au existat proteste împotriva scumpirii carburantilor. + Ne-am afiliat celor din tarã. Cât ati alimentat astãzi? Am alimentat de cinci RON si am plãtit în monede de zece bani, cinci bani."
VOX "Sperati ca protestul vostru sã fie urmat si de altii din alte judete? Bineânteles, noi am urmãrit pe net acele mesaje luate în considerare si deja vedeti suntem la pompã. Pe 16, 17 si 18 plecãm în masã cu cei de la Bucuresti, care organizeazã acest protest."
VOX "Da, este o solutie, pentru cã în ritmul ãsta nu se mai poate, la salariile pe care le avem si la pretul benzinei care urcã... avem si noi familii. + Deci, trebuie sã fim solidari toti."

Pe rețelele de socializare circulă un alt manifest, prin care toți șoferii sunt îndemnați ca, în zilele de 17, 18 și 19 ianuarie, să nu alimenteze deloc la pompă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Profesorii se plâng cã au ajuns sã munceascã ore suplimentare, fără să fie plătiți ( 28 Februarie 2014 )

  Dascãlii sunt nemulțumiți, din cauză cã sunt chemați și sâmbãta la lucru, ca sã facã înscrieri la școalã, dar fără să fie plătiți. Un alt motiv de nemulțumire este faptul că nu primesc niciun ban pentru supravegherea și corectarea lucrărilor de la simulãrile pentru Evaluarea Naționalã sau Bacalaureat. Profesorii spun cã nu au nici timp, nici unde sã corecteze lucrãrile. În plus, dascãlii cred cã munca lor este în zadar...

 • Părinții, nemulțumiți de modificarea criteriilor de înscriere în clasa pregătitoare ( 19 Martie 2013 )

  Pãrinții își vor putea înscrie copiii la clasa pregãtitoare, de luna viitoare, dar mulți dintre ei sunt nemulțumiți de modificarea criteriilor de înscriere, impusă de Ministerul Educației. Una dintre temeri este aceea cã, între micuții care vor forma clasele pregãtitoare din toamnã, pot fi diferențe de vârstã de peste un an, ceea ce, avertizeazã specialiștii, îngreuneazã ritmul de învãțare. Prin urmare, unii părinți au hotărât să-și trimitã copiii direct la școalã, în clasa întâi. 

 • Grefierii, nemulțumiți de noul Cod de Procedură Civilă ( 18 Februarie 2013 )

  Intrarea în vigoare a noului Cod de Procedurã Civilã îi nemulțumește pe grefieri. Reprezentanții Federației Projust susțin cã noile modificãri ar putea duce la blocarea sistemului judiciar. Grefierii spun cã sunt puțini, nu au fost pregãtiți suficient, au primit multe sarcini în plus, iar echipamentele sunt depășite. În aceste condiții, spun ei, procesele ar putea dura mai mult. Potrivit noului Cod de Procedurã Civilã, citațiile se trimit într-un plic sigilat...

 • Locuitorii din Focsani, nemultumiti de modul in care se deszapezeste orasul ( 10 Februarie 2012 )

  Locuitorii municipiului Focșani se plâng că drumarii au curățat zăpada preferențial. De exemplu, pe strada locuită de tatăl noului ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, se circulă de parcă în Moldova ar fi nins în joacă. Deși spune că este prieten cu tatăl ministrului Transporturilor, primarul neagă acuzațiile și le reproșează oamenilor că nu își curăță singuri trotuarele. Revoltați de situație, vecinii bărbatului și-au curățat singuri zăpada de pe stradă.

 • 150 de taximetristi au protestat, la Bacau, fata de un proiect de lege privind taximetria ( 10 Noiembrie 2011 )

  Taximetristii bacauani au iesit în strada, pentru a-si apara dreptul de a practica maseria! Ei sunt nemultumiti de un proiect de lege, care prevede ca un dispecerat poate functiona doar daca are cel putin 50 de masini autorizate. Potrivit aceluiasi proiect, toti taximetristii trebuie sa aiba "cazier de conduita profesionala", ce ar putea fi eliberat de asociatia profesionala a taximetristilor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2