Date companie
 
 
 
 

Contrabadă cu chihlimbar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : captura, chihlimbar
 

Peste 88 de kg de chihlimbar au fost depistate la graniță! Polițiștii de frontieră de la Petea, județul Satu Mare, au depistat doi bărbați care au încercat să scoată din țară chihlimbar în valoare de 89.000 lei. Cei doi au încercat să ascundă marfa în compartimentul unei autoutilitare. La efectuarea formalităților specifice, în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au descoperit chihlimbarul brut, pentru care cele două persoane nu dețineau documente de proveniență. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de chihlimbar a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Captură de droguri ( 18 Decembrie 2017 )

  Peste o tonă de stupefiante distruse de autorități. Toate acestea au facut obiectul confiscarilor în dosarele penale soluționate de instanțe în ultimii ani. Una dintre cele mai importante capturi a fost făcută anul trecut. 

 • Captură impresionantă de articole pirotehnice ( 29 Decembrie 2016 )

  Pericol pentru români de sărbători. Pe piață au apărut tone de petarde și alte materiale pirotehnice contrafăcute, care pot provoca adevărate tragedii. În ultima săptămână, polițiștii au confiscat zeci de tone de astfel de materiale ilegale. 11 tone de articole pirotehnice din China au ajuns pe piață în țara noastră. Folosite necorespunzător, pot provoca adevărate dezastre.

 • 31 de kg de canabis, descoperite la Galați ( 27 Septembrie 2016 )

  Captură de proporții a polițiștilor din Galați! Oamenii legii au găsit nu mai puțin de 31 de kg de canabis, în gospodăria unui tânăr din localitatea Slobozia Conachi. Descoperirea a fost făcută după ce polițiștii l-au prins în flagrant pe tânăr, în timp ce voia să vândă 400 de grame de canabis.

 • Captură record de cocaină ( 1 Iulie 2016 )

  Captură record de cocaină! Peste 2,5 tone de droguri au fost găsite de polițiști într-un container în Portul Constanța, pe un vapor care venea din America de Sud. România era țară de tranzit iar marfa urma să ajungă pe piața din Europa.

 • Captură de pește în județul Vâlcea, descoperită de oamenii legii în camionul unui șofer ( 19 Octombrie 2014 )

  Captură impresionantă de pește, fără acte, în județul Vâlcea! După ce au oprit un șofer în trafic, nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut că acesta avea în camion aproape o jumătate de tonă de crap, caras și plătică. Pentru marfa transportată, șoferul nu avea acte de proveniență, iar oamenii legii cred că peștele ar fi fost adus din afara țării. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2