Date companie
 
 
 
 

Copil căzut în fosa septică de la grădiniță, salvat ca prin minune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, gradinita, nou, botosani, fosa, septica, sat
 

Anchetă la o grădiniță din localitatea Sat Nou, județul Botoșani, după ce un copilaș în vârstă de 3 ani a căzut într-o fosă septică, imediat după ce a ieșit de la toaletă. Băiețelul a mers la toaletă însoțit de sora lui, dar, la întoarcere, a călcat pe capacul fosei și a căzut în groapă. Sora lui a dat imediat alarma și educatoarea a sunat la 112.

VOX "Era o simpla tablă pe fosă și a plecat la baie cu surioara lui de 5 ani, că el are 3 ani. Și a sărit repede pe tabla aia și a căzut în fosă. I-a spus, doamna educatoare sau doamna învățătoare, cum i-o fi spus ea, Octavian a căzut în groapă."

Până la sosirea echipajului Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un vecin a sărit în ajutor și l-a scos pe copil din bazin. Medicii sosiți de urgență la fața locului i-au acordat copilului îngrijiri, apoi l-au transportat la spital.

AMBIANȚĂ "Lasă că sta mama cu tine. Stai să vedem, uite punem un beculeț aici la degețel, da. Punem numai beculețul."

Anchetatorii vor stabili dacă în acest caz este vorba de neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Au început repetițiile pentru un nou sezon "Opriți timpul" ( 2 Februarie 2020 )

  Timpul se oprește alături de Corina Chiriac și Adrian Enache! Au început repetițiile la emisiunea dumneavoastră preferată de dumincă! "Opriți timpul" se pregătește de un nou sezon.

 • Casă decorată de sărbători, ca-n basme ( 25 Decembrie 2019 )

  Și în acest an, românii și-au decorat casele de sărbători cu instalații luminoase care, la lăsarea nopții, dau culoare apartamentelor, balcoanelor, gardurilor și chiar acoperișurilor. Așa au făcut și proprietarii unei case din satul Ighiel...

 • Sărbători magice, la Național TV ( 24 Decembrie 2019 )

  Noi detalii privind sărbătorile de poveste, la Național TV! Zeci de artiști renumiți vor cânta pentru dumneavoastră, de Crăciun și de Anul Nou. Muzica ușoară și cea populară, dar și cântecele de petrecere, vor aduce veselia și distracția...

 • Copilul dispărut din Pecineaga, găsit mort într-un bazin de dejecții ( 8 Noiembrie 2019 )

  Copilul de opt ani din localitatea Pecineaga, județul Constanța, dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsit în această dimineața într-un bazin de colectare al unor ferme de porci situată la 2 km de casa lui.

 • Șoala viitorului, în stadiu de proiect educațional în Grădinița ”Floare Albastră” ( 29 Octombrie 2019 )

  Creșterea calității educației! Asta își propune un proiect ERASMUS, prin intermediul Grădiniței ”Floare Albastra” din București. Astfel, unitățile educaționale participante din România, Bulgaria, Spania, Grecia și Letonia...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2