Date companie
 
 
 
 

Costel și Adrian Corduneanu au fost arestați pentru 29 de zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : interlopi, arestare, Costel Corduneanu
 

Costel Corduneanu, liderul celui mai cunoscut clan de interlopi din Iași, și fratele său, Adrian, au ajuns din nou după gratii. Cei doi au fost arestați pentru 29 de zile în Baia Mare, pentru cã au încălcat o parte a prevederilor impuse de magistrați. Potrivit apropiaților, cei doi s-au întâlnit, deși instanța care i-a pus în libertate le-a interzis orice contact. Amândoi au fost chemați la începutul lunii la o sectie de Poliție din Iași, pentru a identifica trupul neînsuflețit al unui frate vitreg ucis. După acest incident, procurorii ar fi solicitat arestarea celor Cordunenilor.

cms. GABRIELA LEAHOVICI, purt. de cuv. IPJ Maramureș: "Politistii din cadru Serviciului de Ivestgatie Criminalã împreunã cu politistii de la interventie rapidã au pus în executare douã mandate de arestare preventivã.''

Mai mulți membri ai clanului, eliberați în primăvară din arest, au ajuns în ultimele luni înapoi după gratii pentru încãlcarea condițiilor impuse de judecători. În iulie 2010, procurorii DIICOT Iași au trmis în judecată 27 de membri ai rețelei, printre care și pe liderul Costel Corduneanu.

cms. GABRIELA LEAHOVICI, purt. de cuv. IPJ Maramureș: "Suspecții sunt cercetați în dosare penale pentru săvârșirea mai multor infractiuni din sfera criminalității organizate."

Potrivit DIICOT, este vorba despre trafic de persoane, spălare de bani, înșelăciune, șantaj și alte infracțiuni săvârșite în România dar și în străinătate. Dosarul este judecat la Tribunalul Maramureș, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis mutarea acestui proces de la instanța Tribunalului Iași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2