Date companie
 
 
 
 

Cozi interminabile la ghișeele Casei de Asigurări de Sănătate Gorj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ghisee, contribuabili
 

Ghișeele Casei de Asigurări de Sănătate Gorj sunt asaltate zilnic de sute de contribuabili, după ce 12.000 de persoane au primit somație de plată, pentru veniturile realizate din chirii, dobânzi sau drepturi de autor. Este și cazul unor pensionari, care au nevoie doar de o ștampilă sau de o adeverință. Oamenii sunt revoltați din cauza aglomerației și vor ca numărul ghișeelor să fie suplimentat.

VOX: "Stăm la coadă cu orele pentru o ștampilă, că suntem bătrâni bolnavi!"

VOX: "- De ce stați la coadă?- Pentru o ștampilă, o adeverință de salariat. (...) - De câte ore stați?- De două ore. Nu este normal. Mulțumim guvernanților... "

Conducerea instituției spune că aglomerația este ceva obișnuit, la început de an, și dă asigurări că se lucrează la capacitate maximă.

DANIEL BONDOC, director, C.A.S. Gorj: "De la trei ghișee cu care lucram la sfârșitul anului 2012, am ajuns să lucrăm cu 10 ghișee și, după cum vedeți, tot este foarte multă lume la coadă!"

Alți 9.000 de gorjeni urmează să primească înștiințări de plată, după ce s-au făcut verificări la Fisc și s-a constatat că aceștia au obținut venituri pentru care nu au plătit asigurări de sănătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2