Date companie
 
 
 
 

Cozi la plata taxelor și impozitelor, încã din prima zi de platã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impozite, coada
 

La coadă, încă de dimineață. Ca sã scape de grija taxelor și a impozitelor pe anul acesta, bucureștenii au venit cu noaptea în cap, în fața ghișeelor. Cei care isi platesc întreaga contribuție pânã la 31 martie, beneficiazã de o reducere de 10%.

VOX: "Așa am fost obișnuiți toatã viața, sã-mi achit toate datoriile la timp (...), sã nu rãmân dator la stat. Cât ați stat la coada? O orã și jumãtate, (...) în frig și bolnav!"

VOX: "De zece ani plãtesc așa, scãpãm de o grijã pe care o avem pentru prima datã în an, scap de niște bani!"

VOX: "Anul trecut a fost frig, dar acum e bine, suntem bătrâni, ne achitãm din timp, avem și reducere, mai mult de aia!"

Mulți bucureșteni folosesc și altă variantă pentru a scăpa de cozile de la ghișeu, plata online.

PETRE IULIAN ILIE, director, Taxe și Impozite Sector 3: "Pentru cei care vor sã-și plãteascã online, sectorul 3, are pus la dispoziție ghiseul.ro. În primele șase zile, când noi nu am avut deschis cu publicul, am încasat, (...) 250 de persoane și-au plãtit taxele online!"

În Capitalã, taxele și impozitele au rãmas la nivelul celor de anul trecut, în unele orașe, însã acestea au fost majorate. De exemplu, în Constanța, Baia Mare, Vaslui, Râmnicu Vâlcea sau Focșani, taxele au crescut cu 16%.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2