Date companie
 
 
 
 

Curățenie generală la Arena Națională, în așteptarea finalei de miercuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fotbal, europa league, terase, suporteri
 

Doar 48 de ore au mai rămas până când Bucureștiul va deveni capitala europeană a fotbalului. Ultimele pregătiri pentru finala Europa League sunt în toi, iar curățenia generală din jurul Arenei Naționale se apropie de final. Maidanezii au dispărut, trotuarele au fost spălate, iar patronii și-au aranjat cât mai frumos terasele.

VOX patron fast food: "Mergem pe shaorma, care e un preparat foarte rapid. Pentru ca o sa fie multa aglomeratie, cam asta o sa fie baza."

VOX florar: "Am facut curățenie aicea, s-au luat toți câinii din parc ca să nu ne facem de rușine în Europa. Deci e curățenie exemplară."

Forfotă mare și în interiorul stadionului, unde sute de muncitori lucreaza din zori și până-n seară. Iar camioanele încărcate nu mai contenesc să intre pe arena de 55 de mii de locuri.

VOX șofer: "-Drum foarte lung...-Da, lung...Cinci zile. -De unde? -Din Anglia, din Londra. -Ce ați transportat? -Generatoarele care alimentează camerele si tot ce are echipa de producție."

Autoritatile așteaptă cu sufletul la gură zecile de mii de suporteri spanioli care vor veni la marea finală dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao. Potrivit hotelierilor, cele aproximativ 12 mii de locuri de cazare disponibile în București nu sunt suficiente. Organizatorii iau chiar în calcul să cazeze fanii în localitățile din apropierea celui mai mare oraș al țării. Peste 5.300 de cadre ale ministerului de Interne vor asigura ordinea, iar traficul rutier va fi restricționat in ziua meciului. In plus, cursurile în unitățile de învățământ vor fi suspendate pe 9 mai. Finala de miercuri a celei de-a doua competiții fotbalistice de pe bătrânul continent va începe la ora 21 și 45 de minute.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Ilie Dobre și noua sa operă de colecție ( 13 Septembrie 2020 )

  Și-a dedicat viața marilor lui pasiuni: radioul, sportul și scrisul. Este vorba de Ilie Dobre, comentator sportiv de radio, jurnalist și scriitor, un nume răsunător în România, omul care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy și care, în 2014, a primit premiul „Omul Anului” în media, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Centrul Vechi al Bucureștiului, din nou animat ( 1 Iunie 2020 )

  Liberi la terase! Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult așteptata deschidere a teraselor este în prim-plan. Centrul Vechi al Bucureștiului a fost din nou animat încă de luni noaptea, după mai mult de două luni de restricții în care inclusiv în cursul zilei străzile au fost aproape pustii. Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de la 12 noaptea, întâmpinându-i pe oameni cu muzică bună și bucate alese.

 • Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri ( 30 Mai 2020 )

  Pregătirile pentru redeschiderea teraselor, pe ultima sută de metri! Din momentul în care au primit vestea cea bună că pot să reînceapă activitatea, proprietarii acestor zone de relaxare s-au apucat febril de muncă, pentru...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2