Date companie
 
 
 
 

De la club, cu masina in copac

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, tineri, club
 

Patru tineri din Bistrita-Nãsaud, cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani au fost rãniti dupã ce au intrat cu masina într-un copac. Ei tocmai se întorceau dintr-un club. Soferul aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului dupã nici o sutã de metri parcursi. Una dintre victime a reusit sã iasã singurã din masinã. Pe celelalte trei, pompierii s-au chinuit aproape o orã sã le scoatã dintre fiarele contorsionate. Victimele au fost transportate de urgentã la spital.

VOX martor: "A pierdut controulul masinii si s-au trezit în pom. Veneau din partea de sus. Da, din partea de sus."

MARIUS RUS, purtãtor de cuvânt ISU BN: "Pasagerul din dreapta spate a iesit singur pe geam. Pentru celelalte trei victime pompierii militari au executat manevre de exrtragerre, au îndepãrtat plafonul matinii si portierele fatã pentru a asigura accesul rapid."

Tinerii au fost transportati la spital cu patru ambulante. Medicii spun cã toate victimele erau în stare de ebrietate.

ANCA VITUSINSCHI, medic ambulantã: "Victimele erau stabile, constiente. Li s-a acordat primul ajutor si au fost transportate de urgentã la spital cu douã ambulante, douã dintre ele cu traumatisme minore, iar celelalte douã preluate de Smurd. Toate victimele afirmativ erau impregnate etilic."

Politistii au deschis o anchetã pentru a afla cu exactitate împrejurãrile în care s-a produs accidentul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2