Date companie
 
 
 
 

Decoruri din alt film, la Castelul Corvinilor din Hunedoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : castelul, corvinilor, cage, ghost, rider, decorul
 

Castelul Corvinilor din Hunedoara are acum un atu în plus pentru atragerea turiștilor. O parte din decorul folosit pentru filmarea unor scene din pelicula Ghost Rider 2, în care joacă Nicolas Cage, a fost donat instituției de cultură.

NICOLAE CERIȘERU director Castel "În orice caz, marele câstig pentru castel a fost aceastã mediatizare aproape excesivã, care s-a derulat înainte de filmare, în timpul filmãrilor si se pare cã si dupã!"

Dacă reprezentanții Castelului s-au arătat încântați de donația cineaștilor americani, unii dintre turiști au cu totul altă părere.

VOX: "-Credeti cã e important pentru castel cã au rãmas decoruri aici? -Nu, pentru cã este un castel si era normal sã fie ceva de pe vremea trecutã, nu decorurile care sunt acum! -Dar par sã se potriveascã foarte bine! -Nu conteazã!"

Filmările pentru Ghost Rider 2, desfășurate la Hunedoara în perioada 15 – 18 noiembrie, nu l-au mai avut la cadru pe Nicolas Cage, așa cum s-a întâmplat la Sibiu, ci a fost folosită o dublură a acestuia.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un celebru actor din Anatomia lui Gray, în vizită la Sibiu ( 14 Ianuarie 2017 )

  Celebrul actor Jeffrey Dean Morgan, cunoscut publicului din serialul "Anatomia lui Grey" și din "The Walking Dead", se află în țara noastră, în această perioadă. Jeffrey Dean Morgan este cunoscut și din serialul "Supernatural", unde joacă rolul unui vânător de vampiri și de fantome. Jeffrey Dean Morgan...

 • Regele Mihai, sărbătorit la Castelul Peleș ( 24 Octombrie 2014 )

  Moment aniversar la Castelul Peleș din Sinaia. Casa Regală a României a sărbătorit aniversarea Majestății Sale Regele Mihai, care va împlini, pe 25 octombrie, vârsta de 93 de ani. În cadrul ceremoniei, au fost decorate personalități ale vieții publice, dar și culturale. La eveniment a participat și Principele Radu. Printre personalitățile care au primit disticția Coroana României în grad de Cavaler, se numără Sofia Vicoveanca...

 • Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, s-a cununat civil cu iubitul ei, Ciprian ( 16 August 2014 )

  Zi emoționantă pentru campioana olimpică la judo, Alina Dumitru! Campioana care a cucerit aurul olimpic în 2008 și iubitul ei, Ciprian, și-au unit destinele într-un decor de basm, în curtea Castelului Cantacuzino din Bușteni. Acolo, mirii au spus un ”da” hotărât, în fața ofițerului de stare civilă. Drumul spre ceremonie a fost îngreunat de traficul infernal, dar, în ciuda faptului că mireasa a întârziat din această cauză...

 • Balul Vrăjitoarelor, la Castelul Dracula din Bistrița-Năsăud ( 27 Octombrie 2013 )

  Vrăjile s-au ținut lanț, sâmbătă noapte, la Castelul Dracula din Bistrița-Năsăud, acolo unde a avut loc Balul Vrăjitoarelor. Strigoii, vârcolacii, vampirii și vrăjitoarele au fost protagoniștii unor întâmplări halucinante, desfășurate pe acordurile muzicii rock. Invitații au trecut și prin cel mai înfricoșător loc din Castelul Dracula: Tunelul Groazei! De la petrecere nu au lispit micii și cârnații la grătar, iar berea a stimulat cheful de distracție al vrăjitoarelor, până în zori.

 • Camera de tortură din Castelul Corvinilor a fost redeschisã, dupã douã secole ( 23 Iulie 2012 )

  Dupã 200 de ani, camera de torturã din Castelul Corvinilor a fost redeschisã. Turistii au ocazia sã vadã la fața locului instrumentele de tortură folosite asupra prizonierilor închisi în temnițele castelului. Mai mult, vizitatorii pot urmări demonstrații de tortură. Chiar dacã în locul prizonierilor sunt folosite manechine, decorul sãlii întunecate aflată la subsolul cetãtii medievale este înfricosãtor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2