Date companie
 
 
 
 

Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Klaus Iohannis, Nelu Tătaru
 

România are trei focare de COVID-19: Suceava, Arad și Deva! Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Oficialul spune ca 75 la sută din cazurile de infectare sunt persoane cu vârste între 40 și 79 de ani, iar personalul medical reprezintă un procent de 16,2 la sută din cazurile de contaminare. Nelu Tătaru spune că la Suceava lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Acesta a menționat că au fost refăcute circuitele în tot spitalul. De asemenea, Tătaru a anunțat că mâine va începe testarea personalului, iar cine e apt de muncă va merge să lucreze.

NELU TĂTARU, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a mai spus că 1.000 de persoane vor fi angajate la serviciile de ambulanță. Intre timp, președintele României Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj românilor din străinătate.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

Șeful statalui le-a transmis autorităților să asigure respectarea legilor și ordonanțelor militare în această perioadă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Klaus Iohannis cere revizuirea deciziei în privința lui Kovesi ( 5 Mai 2020 )

  Klaus Iohannis a reacționat, în cadrul unei declarații de presă, după decizia CEDO în privința Laurei Codruța Kovesi!

 • Saloanele, cabinetele stomatologice și muzeele, deschise din 15 mai ( 4 Mai 2020 )

  Starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai însă, după această dată, țara noastră va fi în stare de alertă! Anunțul a fost făcut de către președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul unei noi declarații de presă.

 • Riscuri majore ( 23 Aprilie 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis trage un semnal de alarmă și avertizează că nu putem slăbi vigilența, întrucât țara noastră nu a ajuns încă la o plafonare a curbei infecției.

 • 78.000 de amenzi aplicate până acum, pentru nerespectarea restricțiilor ( 1 Aprilie 2020 )

  Klaus Iohannis, noi declarații la Palatul Cotroceni! Șeful statului a participat la ședința de evaluare și prezentare a măsurilor luate de autorități pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu.

 • Klaus Iohannis le cere românilor să nu vină acasă de Paște ( 19 Martie 2020 )

  Klaus Iohannis îi îndeamnă pe românii din Diaspora să nu vină acasă de sărbătorile pascale, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2