Date companie
 
 
 
 

Din 2011, state de plată în format electronic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : 1 ianuarie 2011, Ioan Botis, modificare lege 130, statele de plata in format electronic, contracte de munca in format electronic, Inspectia Muncii
 

De la inceputul anului viitor, angajatorii vor depune în format electronic statele de plată si contractele de muncã la Inspectia Muncii. Procedura a fost reglementată în ședința de marți a Guvernului, a anunțat ministrul Ioan Botiș.

IOAN BOTIS - Ministrul Muncii: "Am modificat Legea 130 prin prin OUG, ceea ce presupune cã, de la 1 ianuarie 2011, angajatorii nu vor mai depune la inspectiile muncii, pe suport de hârtie, contractele de muncã si statele de platã (...) În cursul lunii ianuarie, pentru luna decembrie, vor fi ultimele depuneri pe format de hârtie ale informatiilor care privesc contractele de muncã si statele de platã."

Guvernul a mai decis ca angajatorii să nu mai achite comisionul de 0,75% pentru contractele de muncă păstrate la Inspecția Muncii și de 0,25% pentru contractele deținute la firmă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Premierul Emil Boc a preluat interimatul la Ministerul Muncii ( 22 Aprilie 2011 )

  Premierul Emil Boc va asigura interimatul la conducerea Ministerului Muncii, în urma demisiei lui Ioan Nelu Botiș. Boc a fost desemnat prin decret prezidențial, până când coaliția de guvernământ va desemna un nou ministru.

 • Sindicatele si patronatele cer demisia ministrului Muncii ( 18 Ianuarie 2011 )

  Sindicatele si patronatele cer demisia ministrului Muncii, Ioan Botiș! Nemultumiti de discutiile pe Codul Muncii, sidicalistii si reprezentanții patronilor au precizat cã ministrul nu tine cont de propunerile fãcute de partenerii sociali si, în aceste conditii, nu mai pot continua negocierile.

 • Guvernul a tranșat soarta mamelor ( 7 Decembrie 2010 )

  Guvernul a tranșat soarta mamelor! Ele vor fi nevoite să-și găsească fericirea în muncă dupa un an de la naștere. Executivul a decis sa scada durata concediului maternal, de la doi la un singur an. Decizia se aplică de la 1 ianuarie 2011.

 • PD-L vrea înjumătățirea concediului maternal ( 30 Noiembrie 2010 )

  Democrat-liberalii l-au mandatat pe ministrul Muncii, Ioan Botiș, să reducă la jumătate concediul maternal. Decizia a fost luata în Biroul Permanent Național al PD-L.

 • Românii se grăbesc să-și cumpere mașini la mâna a doua până la 1 ianuarie ( 29 Noiembrie 2010 )

  Tot mai mulți români vor să-și cumpere autoturisme second hand până în Anul Nou. Și asta după ce Ministerul Mediului a anunțat că, de la 1 ianuarie 2011, taxa auto va fi majorată cu până la 50 la suta.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2