Date companie
 
 
 
 

Directoarea unei bănci din Ploiești, cercetată pentru delapidare și distrugere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiere, camere de supraveghere, banca jefuita
 

Caz incredibil, la Ploiești, acolo unde directoarea și unul dintre angajații unei bănci au ignorat prezența camerelor de supraveghere și au intrat în camera de tezaur, de unde au furat 150.000 de euro, după care au incendiat restul valutei. 350.000 de euro au fost astfel mistuiți de flăcări.

ALINA COMĂNIȚA, purt. de cuv., Parchet Ploiești: "Ulterior părăsirii camerei tezaurului, învinuita nu a anunțat nici personalul din subordine și nici organele abilitate cu privire la existența incendiului."

Faptele au fost comise pe data de 30 noiembrie.

VOX: "Nu a mers sistemul. Am stat o oră. Iar s-a dat drumul. Până la urmă, s-a umplut banca de fum. Era alarmă și ne-a evacuat!"

VOX: "Nu v-a dat nicio explicație de ce nu puteți intra? -S-a închis banca, atât au spus!"

În vârstă de 40 de ani, directoarea supervizor a fost reținută pentru 24 de ore, însă i s-a făcut rău și a fost internată la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Ploiești. Complicele acesteia este cercetat în libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un bărbat de 63 de ani a fost spulberat de o mașină în județul Dâmbovița ( 13 Ianuarie 2016 )

  Grav accident în localitatea Priseaca, din județul Dâmbovița! Un bărbat de 63 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovit de un autoturism scăpat de sub control. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că imaginile pot avea un puternic impact emoțional.

 • Reglare de conturi în stil mafiot în județul Argeș! Un bolid de lux a fost incendiat în fața casei proprietarului ( 17 Februarie 2015 )

  Reglare de conturi în stil mafiot, în Pitești! Un bolid de lux a fost incendiat în fața casei proprietarului, în noaptea de luni spre marți. Bărbatul și soția lui s-au trezit în toiul nopții din cauza unui zgomot bizar. Omul s-a dus să vadă ce se întâmplă și și-a văzut mașina în flăcări. A sunat imediat la 112, apoi a luat extinctoarele din casă și a alergat împreună cu soția să stingă focul. Vecinii le-au dat o mână de ajutor.

 • Principalul suspect în cazul mașinilor incendiate în Drumul Taberei, evaluat psihic ( 12 Aprilie 2013 )

  Principalul suspect în cazul incendierii celor 13 mașini din Cartierul Drumul Taberei, un tânăr în vârstă de 19 ani, este evaluat de psihiatrii. Anchetatorii au descoperit că băiatul se află în evidența Spitalului Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia", iar medicii specialiști în afecțiuni psihice trebuie să stabilească dacă acesta avea discernământ, în momentul incendierii autovehiculelor. Joi-dimineață, opt mașini au ars în totalitate...

 • Traian Băsescu îl dă în judecată pe fostul inspector de la Transporturi, care l-a acuzat de incedierea unui petrolier ( 21 Septembrie 2012 )

  Traian Băsescu îl dă în judecată pe fostul inspector de la Transporturi care l-a acuzat de incedierea unui vas. Ștefan Mihuț, stabilit de peste 20 de ani la Bruxelles, a lansat recent la Antena3 o serie de acuzatii la adresa lui Traian Basescu, legate de un incendiu care a avut loc in 1981 pe vasul-petrolier "Arges" pe care acesta era comandant. "Francezii prezentau date și informații din care reieșea că incendiul, petrecut pe 10 septembrie 1981, în aval de Rouen...

 • Un bărbat din Galați a incendiat camera în care dormeau copiii fostei concubine ( 28 Mai 2012 )

  Caz șocant în județul Galați! Două fetițe de doi și respectiv șapte ani au ajuns la spital cu arsuri și intoxicații cu fum, după ce fostul concubin al mamei lor a incendiat casa în care locuiau. Bărbatul a spart geamul camerei unde ele dormeau și a aruncat o sticlă plină cu benzină, căreia i-a dat foc. Totul din gelozie, pentru că femeia s-a împăcat cu fostul soț. Fetițele au suferit arsuri de gradele I, II și III, fiind transportate cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie din Galați.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2