Date companie
 
 
 
 

Disponibilizații de la Nokia, la interviuri de angajare în fabrica De 'Longhi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : someri, angajare, jucu, nokia, compania, interviuri, delonghi
 

Foștii angajați de la Nokia au fost redirecționați către De 'Longhi, compania italiană care a luat locul finlandezilor, în parcul industrial de la Jucu. Timp de trei zile, șomerii vor susține interviuri de angajare, cu reprezentanții companiei italiene. Oamenii au fost deja instruiți anterior și au primit două manuale, din care să învețe cum să se prezinte în fața viitorului angajator.

ANAMARIA CHICIUDEAN, purtător de cuvânt, A.J.O.F.M. Cluj "Volumul 2 din "Tainele procesului de selecție", iar celãlalt se numește "Cum sã participi la interviuri". Oamenii au fost instruiți cum sã se comporte, cum sã îmbrace adecvat la interviu, sã își creeze propriul CV."

VOX "- Ce ați discutat la interviu? - Ce pretenții salariale am avea, dacã am fi dispuși sã lucram la programe prelungite cum era de exemplu la Nokia. Acuma să vedem ce șanse avem să fim chemați."

VOX "Deocamdatã nu am discutat foarte multe lucruri, am discutat despre ce am lucrat noi la Nokia, cam atâta. Nu ni s-au spus foarte multe."

De 'Longhi va angaja, în prima etapă, 70 de persoane, care vor lucra pe linia de productie. În funcție de posturile pe care le vor ocupa, angajații vor merge două-trei săptămâni în Italia, pentru a fi instruiți.

DANIEL DON, director, A.J.O.F.M. Cluj "Dupã acest proces de recrutare, o parte dintre ei vor pleca în Italia pentru un stagiu de practicã, stagiu decontat de agenție, prin proiectul Nokia."

Italienii de la De 'Longhi au anunțat cã plãnuiesc sã angajeze între 600 și 1.000 de persoane. Compania Nokia a disponibilizat, la plecarea din parcul industrial de la Jucu, peste 1.400 de angajați.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Plan drastic de restructurare, la Tarom ( 21 Februarie 2021 )

  Restructurare drastică, la Tarom! Compania are pe masă un plan de restructurare prin care numărul de salariați ar trebui să scadă cu 700 de angajati din cei 1.500 și asta până la sfârșitul verii. Se estimează că proiectul...

 • Munca de acasă, preferată de români în pandemie ( 4 Septembrie 2020 )

  Munca de acasă, în topul preferințelor românilor! Potrivit datelor comunicate platforma de recrutare online BestJobs, în luna august, au fost înregistrate peste 100.000 de căutări de locuri de muncă pe Internet...

 • Pespective de angajare, după încheierea studiilor ( 20 Noiembrie 2019 )

  Găsirea unui loc de muncă în România, după terminarea studiilor, depinde de regiune. Astfel, în țara noastră, se observă o împărțire. Una în care tinerii au perspective de angajare, iar cealaltă în care doar jumătate dintre cei...

 • În căutarea unui job ( 13 Noiembrie 2019 )

  Trei milioane de persoane din țările membre ale Uniunii Europene, reprezentând 20,4% din numărul total al șomerilor înregistrați în perioada ianuarie-martie, și-au găsit un loc de muncă în trimestrul II al anului în curs. 

 • R.A.D.E.T, oficial în faliment ( 11 Noiembrie 2019 )

  Falimentul R.A.D.E.T . este definitiv! Curtea de Apel București a respins apelurile din dosar și a menținut decizia din primă instanță a Tribunalului București, privind falimentul regiei. R.A.D.E.T. a intrat în insolvență în septembrie...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2