Date companie
 
 
 
 

Doi suspecti retinuti, in cazul jafului de la Targoviste. Al treilea, dat in urmarire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : agresori, suspecti retinuti, victima jaf
 

Doi suspecți au fost reținuți și unul este căutat, după jaful de la Târgoviște, în care o femeie a rămas fără 91 de mii de lei. Oamenii legii i-au retinut pe membrii familiei care a însoțit-o pe victimă la bancă, pentru a ridica banii. Cei doi sunt acuzați de complicitate la tâlharie. Principalul suspect, cel care a atacat victima cu un spray paralizant și a fugit cu geanta cu bani, este căutat de Poliție. Anchetatorii i-au audiat pe cei doi presupuși complici mai multe ore. Femeia este chiar sora agresorului. Avocații susțin că acesta ar fi pus la cale jaful, după ce și-a auzit rudele vorbind despre o femeie care urma să scoată banii pentru a plăti un apartament.

AMBIANȚĂ (suspecți): "-Fratele dumneavoastră știa că veți merge la bancă cu doamna? -Nu(...) -Dumneavoastră aveți vreo vină? -Nu. -V-a auzit în timp ce discutați cu doamna despre plimbarea la bancă? -Probabil."

CORNELIU STAN, avocat: "S- a înțeles că a fost un plan elaborat, deci totul a fost pus la cale și de aici rezultă complicitatea."

Un polițist care a încercat să-l oprească pe individul care furase geanta cu bani a fost lovit cu mașina de atacator.

IOAN SILVIU UDRESCU, agent principal, S.I.C. Dâmbovița: "Acesta nu a oprit, lovindu-mă cu portiera. Am folosit armamentul din dotare."

Cel care a furat geanta cu bani si l-a lovit, apoi, pe politist, este căutat peste tot.

AMBIANȚĂ: "Dacă cumva vedeți această persoană... uitati-vă bine la el, că a comis o faptă."

Pentru prinderea principalului suspect au fost mobilizați zeci de polițiști și au fost instituite filtre.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Agresorii jandarmeriței, pedepse cu suspendare ( 28 Decembrie 2019 )

  Închisoare cu suspendare pentru cei șapte bărbați care au agresat o femeie jandarm, la protestul din 10 august 2018 din Piața Victoriei! Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei și nu este definitivă.

 • Agresorii de la protestul de vineri, arestați preventiv ( 13 August 2018 )

  Doi dintre cei care au bătut o femeie jandarm, la protestele antiguvernamentale de vineri seară, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, au decis judecătorii. Cei doi, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, sunt acuzați de ultraj...

 • Tineri arestați preventiv, după ce i-au amenințat și înjurat pe polițiști ( 31 Octombrie 2017 )

  Primele măsuri în cazul scandalagiilor din Olt care au bătut un polițist și i-au rupt piciorul! Patru tineri au fost arestați preventiv, iar un minor este cercetat sub control judiciar. Scandalul s-a petrecut joi, în comuna Spineni.

 • Anchetă în cazul atacului asupra lui Mircea Oprean ( 20 Mai 2017 )

  Anchetă în cazul agresării profesorului Mircea Oprean! Ginerele lui Ceaușescu a fost bătut crunt, joi seară, chiar în Complexul Universității Politehnice din București. În vârstă de 67 de ani, Mircea Oprean este profesor...

 • Femei bătute și jefuite pe stradă, la Botoșani ( 16 Decembrie 2016 )

  Alertă maximă în Botoșani! Cinci femei au fost bătute și tâlhărite în plină stradă, în ultimele 48 de ore. Ultima victimă a fost pur și simplu desfigurată și a zăcut în stradă, într-un loc întunecat, zeci de minute. Când și-a revenit, a mers într-un local din apropiere și a cerut ajutor. Ea a fost transportată în stare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2