Date companie
 
 
 
 

Doua fete au fost luate de ape, in urma deversarii lacului de acumulare de la Noaptes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viitura, fete innecate, noaptes, luate de ape, statie de epurare
 

Au vrut sa faca plaja, dar si-au pierdut viata! Este vorba despre doua tinere, care au ales sa se bronzeze în apropierea unei statii de epurare de lânga Curtea de Arges, si au fost luate de viitura creata în urma deversarii apei din barajul de acumulare de la Noaptes.

Trupurile victimelor au fost observate, vineri în jurul orei 14.00, de un barbat care a sunat imediat la 112 pentru a alerta autoritatile.

Potrivit NewsIn, deversarile au fost efectuate de cei de la Hidroelectrica, pentru a facilita cautarile în cazul unui baiat înnecat acum câteva zile în lacul Noaptes. Locul în care cele doua fete faceau plaja, în momentul tragediei, era interzis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Copilul luat de viitură chiar de sub ochii părinților, găsit mort ( 14 Iunie 2020 )

  Copilul de 4 ani din județul Bihor, care a fost luat, vineri, de o viitură, a fost găsit mort. Copilașul se afla în mașină, împreună cu părinții și fratele său, în drum spre casă. Automobilul trebuia să treacă prin pârâul Valea Neagră...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • Prăpăd după tornadă ( 23 Mai 2017 )

  Natura s-a dezlănțuit la Făcăeni, în județul Ialomița! Timp de o jumătate de oră, comuna a fost măturată de o vijelie cu aspect de tornadă, fenomen înregistrat în Făcăeni și în urmă cu 15 ani. Localnicii povestesc îngroziți cum s-a pornit prăpădul, după o ploaie torențială.

 • Grindina a făcut prăpăd, în județul Mehedinți ( 6 Mai 2017 )

  O furtună puternică însoțită de grindină a făcut ravagii, noaptea trecută, în județul Mehedinți. Pasajul de la Vama Porțile de Fier I a fost inundat, iar culturile agricole din mai multe localități au fost afectate de bucățile de gheață.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2