Date companie
 
 
 
 

Elevii și profesorii, nemulțumiți că trebuie să recupereze, sâmbăta, orele pierdute în minivacanța de 1 Mai

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ore, recuperare
 

Recuperarea orelor de școală, ce se vor pierde în minivacanța de 1 Mai, nu este deloc pe gustul elevilor și profesorilor. A merge sâmbăta la cursuri este o adevărtată corvoadă, chiar dacă dascălii nu pun note, ba chiar aleg să-și desfășoare lecțiile în parcuri. Printre cei care au avut parte de o astfel de experiență se numără elevii din Bacău.

VOX " -Nu plec acasă. - Dar unde mergeți? – Avem activitate. – Ce activitate? – În parc. – Cu cine? – Cu domnul profesor. – Așa faceți ore, voi, sâmbăta? – Da!"

VOX "- Sincer să fiu, nu găsesc un rost anume al acestei activități. Pentru că orele, cel puțin, nu le facem foarte bine și unii profesori sunt și ei deranjați de acest aspect."

VASILE CAUTIȘ, dir., Colegiul Național "V. Alecsandri": "- Chiar mă surprinde prezența elevilor. În jur de 70%. Eu ziceam că vor fi mult mai puțini. Mie mi se pare o greșeală mare din partea ministerului, pentru că trebuia să lase la latitudinea inspectoratelor școlare, împreună cu școlile și cu comunitatea locală."

La Bistrița, 50% dintre elevi nici nu s-au obosit să meargă la ore.

VOX: "- E mai lejer. Nu am făcut ore de matematică. Ore de religie, am povestit, ne-am jucat. Și ore de română, tot ne-am jucat. E mai bine sâmbăta la școală? – Nu prea."

VOX"- Au lipsit mai mulți. Nu am fost toată clasa și ne-au lăsat să facem exerciții mai ușoare, recapitulare."

VOX"- Cum a fost astăzi la școală? – Nașpa! – De ce? – Nu-mi place! Sâmbăta, e nașpa!"

Elevii vor merge și sâmbăta viitoare la școală pentru a recupera ziua de 3 mai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul polițiștilor de frontieră, în București ( 10 Aprilie 2019 )

  Protest al polițiștilor de frontieră, în București! Zeci de polițiști și-au strigat nemulțumirile în fața sediului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Ei cer condiții mai bune de muncă și plata sporurilor și a orelor suplimentare.

 • Protestul grefierilor, în Piața Victoriei ( 22 Martie 2019 )

  Peste 1.500 de grefieri s-au adunat, vineri, să protesteze în Piața Victoriei. Grefierii sunt nemulțumiți din cauza volumului mare de activitate și cer suplimentarea schemelor de personal și elaborarea unui nou statut al profesiei, care...

 • Ecaterina Andronescu plănuiește schimbări în Educație ( 14 Decembrie 2018 )

  Schimbări în Educație! Aflată la al patrulea mandat la Ministerul Educației, Ecaterina Andronescu are de gând să aplice câteva proiecte menite să impulsioneze elevii și profesorii, atât în ceea ce privește calitatea actului educațional...

 • Pasagerii, chemați cu trei ore mai devreme la aeroport, înainte de zbor ( 17 Iunie 2017 )

  Aeroportul din Otoperni, suprasolicitat! Pasagerii sunt invitați să se prezinte la terminalul ”Plecări” al Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” din Otopeni cu trei ore înainte de decolarea avionului.

 • Bază modernă de tratament balneologic și recuperare, la Poiana Câmpina ( 17 Aprilie 2015 )

  Bază de tratament balneologic și de recuperare la standarde europene! Amplasată într-o zonă care, acum 100 de ani, era o binecunoscută stațiune balneo-climaterică, baza de tratament din Poiana Câmpina oferă, la ora actuală, toate serviciile medicale de tratament balneologic și recuperare și are o dotare la nivelul modernelor clinici occidentale. Pacienții beneficiază de masaj, împachetări cu nămol...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2