Date companie
 
 
 
 

Emotii dupa 30 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emotii, transporturi, Viorel Micula, absolventi
 

Emoții, lacrimi în ochi si îmbrățișări pentru absolventii facultatii de Transporturi promotia 1983 din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Dupa 30 de ani s-au reintanit si si-au reluat locurile in bancile acestei prestigioase unitati de invatamant care le-a deschis drumul in viata. Rand pe rand, strigati dupa catalogul prafuit de trecerea anilor, cei peste 180 de absolventi participanti la aceasta aniversare au povestit colegilor ce au realizat in cele trei decenii de cand nu s-au mai vazut.

VIOREL MICULA, absolvent, promotia 1983: "A fost un moment deosebit, a fost o intrevedere foarte frumoasa, emotionanta, dupa 30 de ani de la terminarea facultatii fiecare dintre noi am fost deosebit de emotionati, nu ne-am recunoscut intre noi. Nu numai profesorii averau parul alb ci si fostii absolventi. Am observat la fiecare dintre colegii mei emotie, bucurie si o mare placere ca ne am intalnit. Propunerile au fost sa ne vedem mai des din cinci in cinci ani pentru ca viata trece si aceste momente sunt cele care ne raman intiparite. Intr-adevar se leaga aceste legaturi sufletesti mai profunde la maturitate si continua cu ceea ce a fost la inceput."

SORIN GEAMAN, absolvent, promotia 1983: "O experienta unica, deosebita, s-a petrecut la un interval asa de mare de timp, colegi fata de care avem amintiri frumoase, cu care am petrecut clipe placute, un altfel de timp, amintiri frumoase, ganduri bune."

GABRIEL VLASCEANU, absolvent, promotia 1983: "Suntem frumosi si tineri, ne-am bucurat enorm, sa speram ca o sa fie frumos in continuare."

IOAN RADU ZILISTEANU, absolvent, promotia 1983: "O intalnire extraordinara pentru ca am reusit sa ne intalnim dupa 30 de ani si iata ca dupa mai multe eforturi am reusit sa ne veme aproape jumatate din colegi, a fost minunat ca ne-am putut vedea si fostii profesori."

Cu greu si-au putut stapani emotiile si profesorii pe chipurile carora se putea insa citi satisfactia ca stradania lor de la catedra nu a fost zadarnica.

prof. dr. RADU CONSTANTIN, Facultatea de Transporturi: "O bucurie pot sa spun, ati vazut si dumneavastra multi s-au realizat foarte frumos."

prof. dr LAURENTIU POPA, Facultatea de Transporturi:  "A fost o intalnire emotionanta, mi -aduc aminte ca acum 30 de ani eram si eu tanar."

Aniversările sunt întotdeauna prilej de reflecție, dar și încercări de reinviere a trecutului. Imediat dupa strigarea catalogului absolventii s-au retras la un restaurant din capitala unde au avut ocazia sa rememoreze pana dimineata intamplari din vremea studentiei. Facultatea de Transporturi are o traditie de peste 50 de ani. In 1948 s-a Infiintat Facultatea de Cai Ferate. Un an mai tarziu se Infiinteaza Institutul de Cai Ferate, care in anul 1959 se uneste cu Institutul Politehnic Bucuresti si se infiinteaza Facultatea de Transporturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Rezultatele la Bacalaureat 2021 înainte de contestații, afișate ( 5 Iulie 2021 )

  Rezultatele sesiunii de vară a examenului de bacalaureat au fost afișate. Ministerul Educației a publicat rezultatele sub protecția codului pentru fiecare absolvent, atât pe site edu.ro, cât și în centrele de examen.

 • Festivitate de absolvire, la Liceul "Hristo Botev" din București ( 3 Iunie 2021 )

  Festivitate emoționantă la Liceul Teoretic Bulgar "Hristo Botev", din Capitală! Absolvenții din promoția 2021 au sărbătorit terminarea liceului. Îmbrăcați cu robe, toci și eșarfe, cei 100 de absolvenți au fost aplaudați...

 • Tensiuni din cauza Autostrăzii Lugoj-Deva ( 27 Mai 2020 )

  Ludovic Orban, revoltat din cauza situației Autostrăzii Lugoj-Deva! Premierul României a avut o reacție virulentă după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, i-a prezentat, în timpul ședinței de Guvern, situația în care se află autostrada Lugoj-Deva.

 • Absolvenții de facultăți economice ar putea fi angajați la stat ( 18 August 2019 )

  Absolvenții facultăților cu profil economic și-ar putea găsi mult mai ușor un loc de muncă în domeniu! Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, vrea să stimuleze angajările, motiv pentru care propune ca tinerii care au absolvit o facultate cu profil economic de stat sau privată, să poată fi angajați în domeniul finanțelor, fără să mai fie nevoiți să dea vreun examen. 

 • Bacalaureatul s-a încheiat. Urmează afișarea rezultatelor și contestațiile ( 4 Iulie 2019 )

  Examenul de bacalaureat, la final! Absolvenții de liceu au susținut, astăzi, proba la alegere a profilului și specializării la bac Pentru acest ultim examen, elevii au avut de ales între 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2