Date companie
 
 
 
 

Escroaca retinuta in Gorj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : slujbe, locuri de munca in strainatate, escroc
 

Zeci de oameni au căzut în plasa unei tinere din județul Gorj, care le promitea locuri de muncă bine plătite în străinătate, în schimbul unui comision gras. Escroaca are 28 de ani și locuiește în Bumbești-Jiu. Ea oferea job-uri într-o măcelărie din Marea Britanie, contra unor sume cuprinse între 100 și 300 de euro.

DANIEL TICĂ, purt. de cuv., I.P.J. Gorj: "Dupã ce a primit sumele de bani pretinse, suspecta nu a mai contactat pãrtile vãtãmate, iar acestea au reclamat-o pentru comiterea infractiunii de înselãciune. A fost retinutã pentru 24 de ore si va fi prezentatã Parchetului de pe lângã Judecãtoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivã."

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspectei, în cauză existând indicii temeinice că numărul persoanelor înșelate este mult mai mare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 18 firme oferă peste 500 de slujbe, în Bihor ( 15 Februarie 2019 )

  Târg de job-uri la Oradea! Bihorenii aflați la început de carieră sau specialiștii si candidații din toate categoriile de vârstă ce își caută un loc de muncă își pot depune CV-urile la primul târg de cariere organizat la Oradea în acest an. 18 firme și-au deschis porțile pentru cei interesati și pun la bătaie peste 500 de slujbe, inclusiv cursuri de formare profesionala. Organizatorii țin cont atat de nevoile candidaților cât și de cele ale companiilor.

 • Un escroc pretindea împrumuturi bătrânilor în numele edilului ( 30 Martie 2016 )

  Pensionari lăsați fără banii din ajutorul de înmormântare! Un escroc le cerea bătrânilor împrumuturi în numele primarului. El îsi racola victimele chiar din clădirea Casei Județene de Pensii Gorj.

 • Bătaie pentru joburi...la înălțime! Zeci de tinere din Cluj au concurat pentru posturi de stewardese ( 8 Martie 2015 )

  Româncele sunt frumoase așa că arabii caută stewardese la noi în țară! Zeci de tinere din Cluj au venit la concurs. Fetele sunt atrase de salariile mari, care ajung la aproximativ două mii de euro. Doar 25 de norocoase vor ajunge însă să lucreze în Orientul Mijlociu, pentru o companie aeriană de lux. Tinerele au venit la interviu pregătite să-i impresioneze pe angajatorii arabi.

 • Aplicație pentru descărcarea slujbelor religioase, pe telefonul mobil ( 10 Iunie 2014 )

  Biserica, în pas cu tehnologia modernă! Mitropolia Clujului a lansat o aplicație pentru telefoanele mobile, care le permite credincioșilor să asculte slujbele și rugăciunile în orice moment al zilei. Părerile credincioșilor despre aplicația cu pricina sunt împărțite. Aplicatia cu slujbe și rugăciuni pentru telefonul mobil a fost aprobată și binecuvântată de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț.

 • Escroc sentimental, prins în flagrant ( 18 Ianuarie 2014 )

  Escroc sentimental, prins în flagrant de polițiștii bucureșteni! Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 51 de ani, originar din Arad, care storcea bani de la femeile cucerite pe site-urile de socializare. Individul se prezenta drept angajat al unor ambasade, pilot sau militar și le spunea femeilor că are o situație materială foarte bună și că deține o vilă pe Șoseaua Kiseleff. Bărbatul își scotea victimele la restaurante de lux...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2