Date companie
 
 
 
 

Exercițiu militar pe Dunăre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : simulare, tab
 

Au trecut tancurile cu bacul! Peste 500 de militari români au simulat un atac. În prima parte a exercițiului, o coloană de tancuri și două de TAB-uri au traversat Dunărea, de la Brăila spre poligonul de la Babadag. Militarii au folosit armamentul din dotare pentru a anihila inamicul. S-a tras cu muniție atât din bărci cât și dintr-un TAB de pe mal. 

AMBIANȚĂ (Trag cu armele) 

VOX: "Este un pod model românesc , modular folosit nu doar pentru aplicații 
militare ci și civil, folosit în mai multe aplicații de calamități naturale." 

Brigada 10 Geniu, care a făcut demonstrațiile, este singura mare unitate din Armata României capabilă să asigure astfel de treceri peste cursuri mari de apă. 

VOX: "Am exersat toate procedeele de trecere, de cercetare, avem foarte multe exerciții în comun cu parteneri americani." 
"Ne dorim să ne pregătim militarii în condiții foarte bune." 

AMBIANȚĂ 

La partea a doua a simulării, de la Babadag, au participat și militari americani și bulgari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cel mai mare exercițiu medical din istoria NATO a început la București ( 9 Aprilie 2019 )

  Cel mai mare exercițiu medical din istoria NATO se desfasoara în București. 300 de pompieri, medici, paramedici, asistenți și voluntari din 39 de state membre și partenere simulează intervenția în cazul unui conflict militar care afectează orașul. 

 • Exercițiu de simulare a unui atac terorist în avion, organizat de S.R.I. ( 29 August 2018 )

  Exercițiu de testare a capacității de răspuns la o criză teroristă apărută la bordul unei aeronave aflate în zbor, organizat de Serviciul Român de Informații. S-a simulat un atac terorist într-un avion aflat în zbor și neutralizarea...

 • Pompierii au pregătit un exercițiu inedit pentru orădeni ( 4 Mai 2018 )

  Simulare inedită pentru orădeni. La inițiativa Asociației Studenților Mediciniști din Oradea, echipaje de pompieri militari și echipaje medicale SMURD au prezentat un exercițiu complex de descarcerare și prim ajutor în fața a zeci de oameni.

 • Calcule cu virgulă la Ministerul Educației ( 4 Martie 2018 )

  Copiii de clasa a VIII-a se pregătesc de simularea probei de Limba română pentru Evaluarea Națională. E drept, elevii din foarte multe județe și Municipiul București au pus burta pe carte de acasă săptămâna aceasta, pentru că din cauza vremii școlile au fost închise în mai multe zone din România. 

 • FSLI: În 1.100 de școli va fi boicotată simularea examenului de evaluare națională ( 4 Martie 2018 )

  Cadrele didactice, membre de sindicat din 1.100 de unități de învățământ, au optat să boicoteze simularea examenului de evaluare națională, care are loc în perioada 5-7 martie! Anunțul a fost făcut de Federația Sindicatelor Libere din Învățământ. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2