Date companie
 
 
 
 

Femeie mutilată de câinele pe care l-a întărâtat, la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, brasov, caine, lupta, mutilata, intaratat, stapan
 

Mutilată de un câine, în plină stradă, după ce l-a întărâtat! I s-a întâmplat unei femeie din Brașov, care a fost atacată de un câine de luptă. Animalula a sfâșiat-o, pur și simplu, în vreme ce stăpânul încerca în zadar să-l potolească. Acum, femeia este în stare gravă la spital.

VOX "De față, de cap a prins-o! Efectiv a sfârtecat-o la obraz, de mâini de brațe."

Potrivit locuitoprilor din zonă, femeia întărâta câinele de fiecare dată când trecea pe stradă. Acum, câinele a scăpat din mâinile stăpânului și a sărit pe femeie.

AMBIANTA "Dumneaei venea aici și uite așa îi făcea, iar câinele hrrr, hrrr... Câinele o știa."

VOX proprietar "Doamna a bătut în geam, de doua ori, de trei ori și am ieșit să îi spun să nu mai bată, că îl agită, și mi-a scăpat printre picioare. - Și ce s-a întâmplat? - Ce să se întâmple! S-a repezit la ea și a rupt-o!"

VOX "Direct în ea s-a repezit! i-a rupt fălcile, i-a rupt mâinile. E praf!"

Proprietarul a încercat să ia câinele de pe femeie, dar nu a reușit. Un alt barbat a sărit cu o bară metalică și a reușit să alunge câinele.

VOX "Am auzit niște țipete în stradă. Doamna era în mijlocul străzii, o rupea câinele. Am intrat repede în curte, am luat un profil și, sincer să fiu, s-a îndoit profilul pe spatele câinelui."

Medicii spun că femeia va scăpa cu viață, dar va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Câinele este din rasa Amstaff, cunoscută ca fiind printre cele mai agresive. Anchetatorii verifică dacă proprietarul a înregistrat câinele la poliție, așa cum cere legea. Dar, chiar dacă are câinele înregistrat, el nu va scăpa de răspunderea penală. Proprietarul câinelui va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2