Date companie
 
 
 
 

Festivalul ”Măști europene ... la Masca!”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masca, spectacol, teatrul, actori, compania, venetia, arlecchino, pantakin
 

Spectacol de excepție, în cadrul festivalului "Măști europene... la Masca”! Invitații speciali, compania Pantakin, condusă de Michele Casarin, și creatorul de măști Stefano Perocco di Meduna au încântat publicul românesc cu stilul teatral axat pe gesturi și expresie corporală. Spectatorii au fost fascinați de mulțimea de măști expresive purtate de 4 actori în spectacolul cu piesa ”Arlecchino - Don Giovanni”. Aceștia au interpretat 12 personaje și au schimbat 29 de costume.

MANUELA MASSIMI,
actriță, compania teatrală Pantakin  ”Colaborăm de ceva timp cu acest teatru, iar Michele a regizat 7 spectacole, aici, și a susținut multe workshopuri și conferințe pentru studenți. De aceea, ne bucurăm că suntem invitați speciali la această sărbătoare: 25 de ani de teatru Masca!”

AMBIANȚĂ ”Doi ucigași! Ce mă fac, ce mă fac! Mă ascund!”

Commedia dell`arte este o formă de teatru politic și social, apărut în Italia secolului al 16-lea. Masca, în calitatea sa de instrument pentru jocul actoricesc, este legătura dintre carnaval și commedia dell`arte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Invitație la premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal”, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din București ( 17 Iunie 2021 )

  În pregătire, premiera națională a musicalului „Next to Normal – (A)normal” la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București! Premiera este programată vineri, la ora 18:00.

 • La 1 iunie se elimină purtatul măștii pe plajă ( 6 Mai 2021 )

  Situația pandemică, analizată de premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite la Constanța. Primul ministru speră la o cât mai bună coloaborare între operatorii economici și autorități pentru a se găsi cele mai potrivite măsuri pentru un sezon estival de succes. Reprezentanți ai industriei au venit cu soluții pentru siguranța turiștilor, aceștia oferind susținere inclusiv campaniei de vaccinare, a explicat Florin Cîțu.

 • Raluca Turcan a cerut să fie amendată ( 31 Martie 2021 )

  Raluca Turcan anunță că a cerut să fie amendată, după ce a apărut în mai multe imagini fără mască, alături de alte persoane. "A fost o neatenție pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, scrie Turcan pe Facebook. 

 • Plan drastic de restructurare, la Tarom ( 21 Februarie 2021 )

  Restructurare drastică, la Tarom! Compania are pe masă un plan de restructurare prin care numărul de salariați ar trebui să scadă cu 700 de angajati din cei 1.500 și asta până la sfârșitul verii. Se estimează că proiectul...

 • „Start Show România”, duminică, la Național TV ( 20 Februarie 2021 )

  „Start Show România”, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune va intra în casele dumneavoastră, cu una o ediție de excepție a primului sezon. Distracția, muzica de calitate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2