Date companie
 
 
 
 

Fetiță de 7 ani, fără splină, după ce tatăl ei a bătut-o cu coada de la un topor, de Revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batuta, fetita
 

Caz cutremurător la Galați! O fetiță de șapte ani a fost bătută crunt de tatăl ei cu o coadă de topor! Totul s-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Micuța a mai avut puterea să îi spună bunicii, care a cerut ajutor altor rude și a chemat ambulanta. Fetița a fost băgată direct în sala de operație. Ea avea splina ruptă. Tatăl ei a fost arestat preventiv.

VOX, bunică: "Niciodată nu a bătut-o până acum, o are de șapte ani, mama sa a plecat în Anglia cu ceilalți băieți și a lăsat-o cu el."

VOX : "El s-a dus să taie lemne și ea s-a dus după el și ce a făcut afară nu știu a venit plângand în casa și zice mi-a dat tata aici la spate."

VOX: "Toată noaptea i-a fost rău, eu nu aveam nici telefon nici nimic."

VOX, medic: "Copilul prezenta șoc hemoragic, ruptură de splină, echipa de operații pentru copii, a intervenit de urgența în acest moment, copilul este stabil hemodinamic cu evoluție favorabilă."

Tatăl este cunoscut ca o persoană agresivă, iar autoritățile urmează să stabilească acum ce vor face cu fetița.

VOX: "L-a lăsat nevasta, a lăsat copiii cu bunica și el și gata."

VOX: "În prezent inculpatul se află arestat preventiv pentru tentativă de omor, în primul rând să dea Dumnezeu ca fetița să fie sănătoasă în momentul în care medicii decid externarea vom găsi o soluție fie în familie extinsă, fie în sistemul de protecție într-un centru sau la un asistent maternal."

Procurorii au deschis pe numele tatălui un dosar penal pentru tentativă de omor. El ar putea primi până la 12 ani și jumătate de închisoare. Fetița va rămâne în spital cel puțin o lună.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2