Date companie
 
 
 
 

"Flecărelile femeilor", a doua premieră, la început de stagiune, la Teatrul Masca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masca, premiera, spectacol, teatrul, actori, flecarelile, femeilor
 

A doua premieră la debut de stagiune, la Teatrul Masca. Piesa "Flecărelile Femeilor" a lui Carlo Goldoni, pusă în scenă la Masca, a făcut, sâmbătă-seară, deliciul publicului. Dragostea dintre Cecchina și Beppo, personajele principale ale piesei, este pusă la încercare, într-o cavalcadă de situații, care mai de care mai hazlii. Planurile lor de căsătorie sunt puse în pericol! Ei se trezesc în vârtejul unui adevărat complot, iscat de bărfitoare de profesie, nimeni altele decât rudele cele mai apropiate.

RĂZVAN TEODORESCU, actor, Teatrul Masca "Piesa "Flecărelile femeilor" ar fi trebuit să ne transmită tinerețe, fericire, iubire. Este o poveste frumoasă, între doi tineri, care, în cele din urmă, reușesc să se căsătorească. "

MIHAI MĂLAIMARE, director,Teatrul Masca "Este un spectacol vesel, popular, un spectacol extrem de comic și, mai cu seamă, un spectacol care a permis multora dintre actorii Teatrului Masca niște creații excepționale."

SEBASTIAN GHIȚĂ, actor, Teatrul Masca "Personajul meu, Beppo, să își găsească cândva liniștea, ca să o iubească pe Checchina și să traiască în pace, așa cum vrea el. Să nu fie prostit de persoanele care vor să-i facă rău din nimic."

CRISTINA PANAIT, actriță, Teatrul Masca "O mare împlinire pentru mine, deoarece întotdeauna mi-am dorit să fiu aici și, faptul că am să fiu cu acest personaj, este pur și simplu o împlinire."

MITACHE SANDA, scenograf, Teatrul Masca "Păi, dacă eu le-am făcut, mi s-a părut foarte bine, sunt foarte mulțumită. Vorba textului, sunt mulțumită, pentru că eu le-am făcut, nu?"

După încheierea reprezentației, spectatorii au admirat expoziția de fotografie, realizată de Irina Maria Meleșteu, o artistă în vârstă de numai 12 ani. Fotografiile au fost făcute la festivalul din vară "Statui Vivante" ale Teatrului Masca. Referitor la planurile de viitor, actorii Teatrului Masca spun că pregătesc mai multe turnee.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2