Date companie
 
 
 
 

Florariile on-line isi fac bugetul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : flori, bilant, buchete, florarii on-line, castiguri mari de 8 martie, comerciantii sunt pe plus, comenzi record, cosulete
 

BUCUREȘTI
La 24 de ore de la Ziua Femeii, florăriile online își fac bilanțul si constată, cu bucurie, că sunt pe plus. Au înregistrat comenzi-record, pentru că bărbatii nu au uitat de 8 Martie, fie că au cumpărat o floare, un buchet sau un coș. Cel mai ieftin a fost firul de zambile-un leu, la fel ca buchețelul de ghiocei. In schimb, clientii care au vrut aranjamente florale speciale au scos din buzunar chiar și o mie de lei.

MARIUS DOSINESCU - manager florarie on-line: "De duminică de la ora 3 se lucreazã încontinuu, ieri au plecat comenzile pentru țară, peste 120 aproximativ. (...) În cele mai aglomerate momente au fost trei comenzi pe minut."

In piața de flori din Capitală s-a vândut ''marfă'' și pe bonuri de masă.

VOX: "- Nu aveau bani la ei si au venit cu bonuri. - Primiti si bonuri? - Pãi nu aveau bani si a zis- primiti si bonuri? Si am zis- adu-le aici!"

Unii comercianti traiesc, insa, cu nostalgia vânzărilor de altadata...

VOX: "În alti ani era mai bine. Acum e criza asta mondialã si nu prea mai iese, nu mai e treaba asa cum trebuie, cum ne asteptam noi. Lumea se mai duce si la en-gros, se combinã mai multi si cumpãra mai ieftin. La noi la fir e putin mai greu."

VOX: "- Care a fost bugetul pentru 8 martie. - Cam 2 milioane. - Mai slãbut ca în alți ani? -Pfu! Da. Mult mai slãbut. Asta e. Economia de piatã ne forteazã sã strângem punga."

BOTOȘANI
In nordul țării, angajații vămii Stânca Costești au trecut prin mari emotii. Mascatii au descins in forță în punctul de trecere al frontierei din judetul Botosani. De data aceasta insa, actiunea nu viza noi cazuri de coruptie la hotare. Oamenii legii
le-au facut, de fapt, o surpriza plăcută femeilor. Si salariatii si cei aflati in tranzit s-au liniștit, când mascatii au scos, în loc de cătușe, flori pentru doamne.

AMBIANȚĂ (descindere cu flori)

Totul a fost pus la cale de șefii de la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Botosani si de purtătorul de cuvânt al instituției, Minodora Răcnea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor ( 8 Martie 2020 )

  Flori de toate culorile politice, pentru doamne! De 8 martie, politicienii au părăsit sălile de ședințe și au ieșit în parc să ofere flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos. Tinerii din PMP, în frunte cu președintele organizației sector 6, Ștefan Florescu, au marcat Ziua Femeii, dăruind peste 2500 de flori doamnelor și domnișoarelor.

 • 34 de oameni au murit și 25 au fost grav răniți, în ultimele 5 zile, în trafic ( 29 Decembrie 2019 )

  Bilanț teribil anunțat de Inspectoratul General al Poliției Române! 34 de oameni au murit și 25 au fost grav găniți în accidentele rutiere produse în ultimele cinci zile. Polițiștii au intervenit la peste 2.800 de evenimente, majoritatea sesizate prin numărul unic de urgență 112. În urma intervențiilor au fost aplicate peste 6.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.300.000 de lei. Polițiștii au reținut aproape 500 de permise de conducere și au retras 86 de certificate de înmatriculare.

 • Iohannis și Dăncilă se pregătesc pentru turul doi, perdanții se gândesc pe cine susțin ( 11 Noiembrie 2019 )

  Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar candidații fac bilanțul. Cei doi prezidențiabili care își fac încălzirea pentru turul doi, dau semnalul de unire a forțelor susținătorilor și pun la punct strategiile.

 • Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane marchează lupta pentru combaterea flagelului sclaviei moderne ( 18 Octombrie 2019 )

  Bilanț îngrijorător, realizat de Poliția Română și dat publicității de Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane! În urma celor 120 de acțiuni operative realizate în primele 9 luni ale anului, pe lista poliției se află...

 • CREDIDAM, la 22 de ani de la înființare ( 21 Septembrie 2018 )

  CREDIDAM, la bilanț! Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți a împlinit săptămâna aceasta 22 de ani de existență! Din anul 1999 și până în prezent, organizația a plătit, în total, peste 70 de milioane de euro...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2