Date companie
 
 
 
 

Florin Cîțu susține că românii ar putea reveni la normalitate de la 1 iunie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaccin, Florin Cîțu
 

Românii ar putea reveni la normalitate, în mai puțin de trei luni! Anunțul a fost făcut de către premierul Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"Avem nevoie să arătăm românilor momentul în care vom reveni la normalitate. 1 iunie este primul pas care îl văd. Repet, nu înseamnă o deschidere 100%, dar este primul pas."

Șeful Executivului a subliniat că o redeschidere totală a economiei va fi posibilă atât timp cât numărul persoanelor vaccinate va fi suficient de mare.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"În aceste două luni vom avea aproape 8,3 milioane de doze de vaccin care intră în România și sunt foarte importante pentru că la finalul lunii mai, ar însemna, în cel mai pesimist scenariu, să avem cu siguranță 5 milioane de persoane vaccinate și într-un scenariu mai optimist, 6,3 milioane de persoane vaccinate."

Florin Cîțu a mai precizat că, până la finalul lunii iulie, numărul persoanelor imunizate împotriva noului coronavirus ar putea ajunge chiar la 10 milioane. Șeful Guvernului a mai adăugat că românii nu vor avea nevoie de certificatul verde pentru a merge în vacanță pe teritoriul țării noastre.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vaccinuri împotriva tuberculozei și hepatitei B, achiziționate de Ministerul Sănătății ( 8 Iulie 2021 )

  Sute de mii de noi doze de vaccinuri împotriva tuberculozei și hepatitei B, disponibile în perioada următoare! Ministerul Sănătății a anunțat că a achiziționat 406.000 de doze de vaccin anti TBC...

 • Un nou centru mobil de vaccinare ( 2 Iulie 2021 )

  Un nou centru mobil de vaccinare s-a deschis astăzi în Sectorul 6 al Capitalei, la Piața Veteranilor! Membrii comunității se pot vaccina doar prezentând cartea de identitate. Serurile folosite sunt Pfizer și Johnson&Johnson. Aici se pot vaccina și persoanele care și-au făcut prima doză în altă parte și doresc să facă rapelul mai aproape de casă.

 • Tranșă record de vaccin Pfizer, intrată în România ( 31 Mai 2021 )

  Cea mai mare tranșă de vaccin Pfizer/BioNTech pentru România, de până acum! Este vorba de peste un milion de doze, livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca.

 • Pregătiri pentru imunizarea împotriva coronavirusului a copiilor cu vârste între 12 și 15 ani ( 11 Mai 2021 )

  Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva coronavirusului, Valeriu Gheorghiță a declarat că se așteaptă ca, la sfârsitul lunii mai, începutul lunii iunie...

 • La 1 iunie se elimină purtatul măștii pe plajă ( 6 Mai 2021 )

  Situația pandemică, analizată de premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite la Constanța. Primul ministru speră la o cât mai bună coloaborare între operatorii economici și autorități pentru a se găsi cele mai potrivite măsuri pentru un sezon estival de succes. Reprezentanți ai industriei au venit cu soluții pentru siguranța turiștilor, aceștia oferind susținere inclusiv campaniei de vaccinare, a explicat Florin Cîțu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2