Date companie
 
 
 
 

Florin Cîțu susține că românii ar putea reveni la normalitate de la 1 iunie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaccin, Florin Cîțu
 

Românii ar putea reveni la normalitate, în mai puțin de trei luni! Anunțul a fost făcut de către premierul Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"Avem nevoie să arătăm românilor momentul în care vom reveni la normalitate. 1 iunie este primul pas care îl văd. Repet, nu înseamnă o deschidere 100%, dar este primul pas."

Șeful Executivului a subliniat că o redeschidere totală a economiei va fi posibilă atât timp cât numărul persoanelor vaccinate va fi suficient de mare.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"În aceste două luni vom avea aproape 8,3 milioane de doze de vaccin care intră în România și sunt foarte importante pentru că la finalul lunii mai, ar însemna, în cel mai pesimist scenariu, să avem cu siguranță 5 milioane de persoane vaccinate și într-un scenariu mai optimist, 6,3 milioane de persoane vaccinate."

Florin Cîțu a mai precizat că, până la finalul lunii iulie, numărul persoanelor imunizate împotriva noului coronavirus ar putea ajunge chiar la 10 milioane. Șeful Guvernului a mai adăugat că românii nu vor avea nevoie de certificatul verde pentru a merge în vacanță pe teritoriul țării noastre.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, revocați de premier ( 14 Aprilie 2021 )

  Zi de foc pe scena politică! Premierul Florin Cîțu a decis demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat Andreea Moldovan, fapt ce a dus la o revoltă în cadrul USRPLUS. 

 • Amenzi de 24.000 de lei, în cazul bărbatului vaccinat cu rapelul greșit la Romexpo ( 19 Martie 2021 )

  Amenzi usturătoare în cazul imunizării unui bărbat cu rapelul Moderna în loc de Pfizer, la Centrul de Vaccinare nr. 5 Romexpo din București! Medicul coordonator și asistentul medical de la centrul de vaccinare...

 • Premierul îndeamnă la încredere în vaccin ( 12 Martie 2021 )

  Premierul îi îndeamnă pe cetățeni să aibă în continuare încredere în vaccinurile anti-COVID și susține că nu există indicii care să facă legături între serul produs de Astra Zeneca și fenomenele trombotice apărute la unele persoane imunizate cu acest tip de vaccin.

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Peste 2,4 milioane de noi doze de vaccin sosesc în România în martie ( 13 Februarie 2021 )

  Florin Cîțu susține că țara noastră a fost felicitată de către Comisia Europeană pentru modul de desfășurare al campaniei de vaccinare anti-COVID! Șeful Executivului a declarat, după vizita efectuată la Bruxelles, că România va primi noi doze de vaccin în perioada următoare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2