Date companie
 
 
 
 

Fostul secretar de stat, Ioan Andreica, va fi cercetat în libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cercetati in libertate, Ioan Andreica, Liviu Rusu
 

Fostul secretar de stat în Ministerul Turismului, Ioan Andreica, si presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nãsãud, Liviu Rusu, vor fi cercetati în libertate. Judecãtorii Tribunalului Bucuresti au decis sã respingã cererea de arestare preventivã.

VOX: "A rãmas în pronuntare? Dacã mergem pe drum... înseamnã cã s-a respins ordonata de retinere. S-a respins ordonaþa de retinere pentru toatã lumea? Da! (...) Se poate intampla oricui. Astazi esti liber si maine esti acuzat sau... (...) Sunteti fericit, multumit de aceasta decizie? Libertatea si sanatatea sunt doua lucruri esentiale ale omului in viata, pentru care se lupta (...) Va uram si dumneavoastra sanatate."

Andreica si Rusu au plecat din sala de judecatã dupã 11 ore de audieri.

STEFAN PLÃCINTÃ, avocat: "Acuzatiile care li se aduc care sunt, trafic de influenta? Trafic de influenta, spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri privind legea contabilitatii si fals in inscrisuri materiale sub semnatura privata."

Ioan Andreica și Liviu Mihai Rusu, au fost acuzati de săvârșirea unor infracțiuni de corupție în legătură cu acordarea frauduloasă a unor contracte din bani publici. Cei patru oameni de afaceri retinuti preventiv de procurorii DNA vor fi si ei cercetati în libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Fostul secretar de stat Ioan Andreica a fost retin​ut de procurorii DNA ( 24 Martie 2012 )

    Fostul secretar de stat în Ministerul Turismului, Ioan Andreica, și președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, Liviu Rusu, au fost reținuți de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri. Cei doi sunt cercetați pentru deturnarea de fonduri europene.

  • Hoții de buzunare fac legea în zonele aglomerate ( 14 Mai 2011 )

    Polițiștii le-au declarat război hoților de buzunare, astfel că, în doar două săptămâni, au căzut în plasă nu mai puțin de 200 de tâlhari. Cei mai mulți dintre aceștia sunt cercetați în libertate.

  • Dosarul Albița: 7- în arest, 8- judecați în libertate ( 23 Februarie 2011 )

    7 din cei 15 politisti de frontiera retinuti dupa descinderile din Vama Albița rămân in arest in urmatoarele 29 de zile. Ceilalti 8, printre care si șeful politiei de frontieră vasluiene, Daniel Corban, vor fi cercetati in libertate, dar nu au voie sa paraseasca țara.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2