Date companie
 
 
 
 

Frații Cioabă susțin că împăratul Iulian are nevoie de psihiatru

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, romi
 

Scandalul în comunitatea romilor pare fară sfârșit. Frații Cioabã îl acuzã pe autoproclamatul împãrat Iulian cã nu este în deplinãtatea facultãților mintale. Reacția vine dupã ce Iulian Rãdulescu i-a atacat dur pe fiii defunctului rege Florin Cioabã. Împãratul a cerut chemarea celor doi la judecata etniei, în stabor, pentru cã și-ar fi arogat fãrã drept titlurile de regi. Daniel Cioabã, autoproclamatul rege al romilor din România a declarat în fața celui care a prezidat ședința, fratele sãu, Dorin, cã împãratul Iulian ar avea probleme mintale.

DANIEL CIOABĂ, regele romilor din țară: "Afirmã cã bunicul meu, Cioabã Ion este viu. Cã eu sufãr de o boalã gravã și sunt vampir, așa!"

Daniel a cerut ca Iulian Rãdulescu sã nu mai vorbeascã în numele etniei rome, pentru cã i-ar aduce grave prejudicii. În plus,cei diu frați vor ca împãratul sã predea coroana, cel puțin pânã când va fi consultat de un specialist în psihiatrie. Mai mult, familia Cioabã vrea sã îl dea în judecatã pe împãrat.

DORINEL CIOABĂ, regele internațional al romilor: "Vor rãspunde în fața unui tribunal și vom merge pânã la cele mai mari instanțe! (...) Oamenii de la Costești i-au așteptat. Și nu sã scandeze numele lor, ci sã fugã dupã ei. Ei s-au ascuns într-o pãdure la Albești!"

Romii din stabor au stabilit chiar și unde se poate face expertiza împãratului.

AMBIANȚÃ: "Pânã la examinare, acesta nu va mai avea voie sã vorbeascã în numele comunitãții. Totodatã, expertiza se va efectua la Spitalul Bagdasar Arseni din București!"

Potrivit regelui internațional al romilor, Ferdinand și Dan Stănescu, lideri ai comunităților de romi din județul Argeș, au fost excluși din rândurile comunității, Conform lui Dorin Cioabă, cei doi nu vor lua parte la niciun eveniment, la nicio întrunire și nu vor mai putea face declarații în numele niciunei comunități de romi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm ( 29 Iunie 2020 )

  Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor...

 • Încăierare între două clanuri de romi, la Călărași ( 6 Noiembrie 2019 )

  Încăierare cu furci și topoare, în localitatea Sărulești Gară, din județul Călărași! Două clanuri de romi s-au bătut în plină stradă. Doi polițiști au intervenit pentru a aplana conflictul. Ei au tras nouă focuri de avertisment...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2