Date companie
 
 
 
 

Funcționarii de la DGFP au susținut proba scrisã și vor afla dacã vor rãmâne cu slujbele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : functionari, examene
 

Emoții pentru funcționarii de la Finanțe Publice din toatã țara. Cei în pericol de a fi disponibilizați din cauza regionalizãrii au susținut prima parte a examenului care le poate asigura un post în sistem. Subiectele, la proba scrisa, nu au fost foarte dificile, însã candidații au fost nemulțumiți pentru cã bibliografia pentru examen le-a fost comunicatã doar cu o zi înaintea probei și nu au avut suficient timp pentru a se pregăti.

VOX: "Beleaua a fost cã noi am lucrat ceva și ne-au dat cu totul altceva. Multe dintre ele le-am pus la ghici. Acum, sã dea Dumnezeu sã fi ieșit bine!"

VOX: "Mult stres, dar în mare, zic cã totuși subiectele au fost accesibile. Unde am fost eu au fost accesibile. Ca drept dovadã, nu am stat trei ore în salã."

Funcționarii din viitoarea regiune Vest au fost testați la Universitatea din Timișoara.

MARILENA PIRTEA, rector, Universitatea de Vest: "Finanțele pe regiunea aceasta Vest avea nevoie de o imagine de corectitudine, de echidistanțã, de concursuri corecte. La fel este nevoie în toatã țara!"

La Pitești, pe lângã finanțiști, emoții mari au avut și șoferii care au susținut examenul. Pentru toatã regiunea vor fi doar douã posturi de conducãtori auto.

ANCA BANU, purtãtor de cuvânt D.G.F.P Argeș: "Au participat cinci persoane, iar doar una a promovat proba scrisã, urmând sã susținã proba practicã. (...) Transportul de bani va fi asigurat de direcția DGFP Ploiețti!"

ȘTEFAN GRIGORE, lider sindicat: "Subiectele au fost de bun simț, deci nu au fost prea grele. Subiecte grilã, am discutat cu câțiva și nu s-au vãitat cã au fost subiecte foarte grele!"

Candidații mai au de susținut și proba orală care va avea loc marți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Calcule cu virgulă la Ministerul Educației ( 4 Martie 2018 )

  Copiii de clasa a VIII-a se pregătesc de simularea probei de Limba română pentru Evaluarea Națională. E drept, elevii din foarte multe județe și Municipiul București au pus burta pe carte de acasă săptămâna aceasta, pentru că din cauza vremii școlile au fost închise în mai multe zone din România. 

 • Percheziții la două universități din Arad, în dosarul ”Diplome de licență fără studii” ( 26 Iulie 2017 )

  Percheziții de amploare în scandalul care zguduie lumea universitară românească! Peste o sută de percheziții au fost efectuate în această dimineață la profesorii și studenții de la universitățile...

 • Ultima probă, la Bac ( 8 Iulie 2016 )

  Candidații la examenul de Bacalaureat au susținut, astăzi, ultima probă scrisă! Mai exact, proba la alegere a profilului și specializării, la una dintre următoarele discipline: biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică și argumentare, sociologie sau psihologie. Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie, până la ora 16.00.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2