Date companie
 
 
 
 

Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Opriți timpul, Gabriel Cotabiță
 

Seară de neuitat, plină de hituri, pe scena Berăriei H! Cântărețul român de muzică ușoară și pop-rock, Gabriel Cotabiță, a fost o adevărată apariție pe scenă. Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Alături de el, au urcat pe scenă și alte nume mari ale muzicii românești, care au umplut sala de voie bună și distracție.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”În momentul în care organizezi un astfel de spectacol pleci de la ideea ce vrei să faci. Și în momentul când zici ce vrei să faci, începi să zici și, uite, vreau să ajung să chem o grămadă de oameni care sunt prieteni cu mine și care nu au neaparat o notorietate din punctul ăsta de vedere.”

Gabriel Cotabiță a vorbit cu nostalgie de vremurile apuse, când oamenii nu erau atât de preocupați de mediul online. Cu toate acestea, artistul a ridicat sala în picioare, pentru că știe să ofere publicului emoție, astfel încât la concertele sale toți spectatorii dansează.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”Cred că diferența dintre atunci și acum este că atunci mi se pare că lumea era mai apropiată decât acum, nu era așa înstrăinată cum este acum pentru că de când au apărut sistemele astea, Facebook, Instagram și așa mai departe, lumea s-a distanțat, oamenii nu mai au plăcerea de a sta de vorbă unul cu celălalt.”

Spectacol de proporții și muzică de calitate promite să aducă și în noul sezon al emisiunii ”Opriți timpul”, show-ul prezentat de Corina Chiriac și Adrian Enache.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”E Corina acolo, când e Corina acolo, oricând vin, cu mare drag, pentru că în primul rând mă întâlnesc cu colegi foarte vechi. Corina este o colegă extraordinară, pe care o iubesc, pentru că o cunosc din secolul trecut. Este foarte bine că există acea emisiune și mai ales că există la Național TV care este suportul vizual al Naționalului FM, care este un post de radio dedicat muzicii românești și atunci chestia asta este de foarte bun augur pentru tot ce înseamnă țara asta.”

Așadar, îl veți revedea pe Gabriel Cotabiță în cea de-a doua ediție a spectacolului de televiziune "Opriți timpul", care va debuta în 22 martie, ora 13.00, numai la Național TV!


Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 ( 4 Mai 2020 )

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 • 500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi ( 20 Aprilie 2020 )

  De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2