Date companie
 
 
 
 

Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Opriți timpul, Gabriel Cotabiță
 

Seară de neuitat, plină de hituri, pe scena Berăriei H! Cântărețul român de muzică ușoară și pop-rock, Gabriel Cotabiță, a fost o adevărată apariție pe scenă. Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Alături de el, au urcat pe scenă și alte nume mari ale muzicii românești, care au umplut sala de voie bună și distracție.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”În momentul în care organizezi un astfel de spectacol pleci de la ideea ce vrei să faci. Și în momentul când zici ce vrei să faci, începi să zici și, uite, vreau să ajung să chem o grămadă de oameni care sunt prieteni cu mine și care nu au neaparat o notorietate din punctul ăsta de vedere.”

Gabriel Cotabiță a vorbit cu nostalgie de vremurile apuse, când oamenii nu erau atât de preocupați de mediul online. Cu toate acestea, artistul a ridicat sala în picioare, pentru că știe să ofere publicului emoție, astfel încât la concertele sale toți spectatorii dansează.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”Cred că diferența dintre atunci și acum este că atunci mi se pare că lumea era mai apropiată decât acum, nu era așa înstrăinată cum este acum pentru că de când au apărut sistemele astea, Facebook, Instagram și așa mai departe, lumea s-a distanțat, oamenii nu mai au plăcerea de a sta de vorbă unul cu celălalt.”

Spectacol de proporții și muzică de calitate promite să aducă și în noul sezon al emisiunii ”Opriți timpul”, show-ul prezentat de Corina Chiriac și Adrian Enache.

GABRIEL COTABIȚĂ, artist

”E Corina acolo, când e Corina acolo, oricând vin, cu mare drag, pentru că în primul rând mă întâlnesc cu colegi foarte vechi. Corina este o colegă extraordinară, pe care o iubesc, pentru că o cunosc din secolul trecut. Este foarte bine că există acea emisiune și mai ales că există la Național TV care este suportul vizual al Naționalului FM, care este un post de radio dedicat muzicii românești și atunci chestia asta este de foarte bun augur pentru tot ce înseamnă țara asta.”

Așadar, îl veți revedea pe Gabriel Cotabiță în cea de-a doua ediție a spectacolului de televiziune "Opriți timpul", care va debuta în 22 martie, ora 13.00, numai la Național TV!


Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 • "Opriți Timpul", în topul audiențelor ( 23 Martie 2020 )

  Noul sezon al spectacolului de televiziune ”Opriți timpul” a început triumfător! Emisiunea preferată de duminică, Opriți Timpul, difuzată în data de 22 Martie 2020 pe Național Tv, a realizat o medie de audiență de 306.000 de telespectatori la nivel național.

 • Aurelian Temișan, pedepsit la "Opriți Timpul" ( 18 Martie 2020 )

  Noul sezon al îndrăgitei emisiuni „Opriți Timpul”, vine cu multe surprize, începând cu 22 martie! Mai sunt doar patru zile până duminică, când cortina sezonului al 12-lea se ridică pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2