Date companie
 
 
 
 

Gripa face ravagii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gripa, epidemie
 

Gripa face tot mai multe victime. Alte patru persoane au murit, două femei și doi bărbați din județele Mureș, Bihor, Ilfov și Iași. Toți pacienții sufereau de boli cronice și nu se vaccinaseră antigripal. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că este o circulație intensă a virusului gripal, dar nu vorbim de o epidemie.

SORINA PINTEA, ministrul Sănătății

"Referitor la numărul deceselor, este cel mai mare de până acum? Este mai mare decât cel de anul trecut aceeași perioadă au fost 21 avem deja este un sezon de gripă cu o circulație mai intensă a virusului gripal, este un sezon al gripelor în acest moment."

La acest moment, Ministerul Sănătății a anunțat că există focare locale de gripă în București, Constanța și Iași, cu tendință de extindere regională și cazuri sporadice în unele județe. O epidemie se instituie în condițiile în care există o creștere de 20% de cazuri de gripă față de prognoza așteptată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noi decese provocate de gripă ( 22 Ianuarie 2019 )

  Gripa continuă să facă victime! Două noi decese au fost provocate de gripă. Este vorba de un bărbat de 70 de ani din Timiș și de o femeie de 75 de ani din județul Caraș-Severin, care au murit în această dimineață.

 • Epidemia de gripă bate la ușă, avertizează ministrul Sănătății ( 18 Ianuarie 2019 )

  Epidemia de gripă, iminentă! Avertismentul a fost lansat chiar de ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Ea a precizat că situația îmbolnăvirilor de gripă este îngrijorătoare, întrucât săptămâna trecută, numărul cazurilor a depășit estimările...

 • Măsuri pentru prevenirea gripei ( 17 Ianuarie 2019 )

  Noi măsuri din cauza gripei! După ce la spitalele din Buzău, Vrancea și Galați a fost restricționat accesul vizitatorilor, acum este rândul Spitalului Universitar de Urgență București.

 • Restricții privind accesul în spitalele din Buzău, Vrancea și Galați, din cauza gripei ( 16 Ianuarie 2019 )

  Gripa a mai răpus un român. Un bărbat de 40 de ani din Arad a murit din cauza infectării cu virusul gripal de tip A. El era internat la secția de terape intensivă a Spitalului Județean din Arad. 

 • Un nou deces din cauza gripei. Spitalele, în carantină ( 15 Ianuarie 2019 )

  Gripa mai face inca o victima. Un tanar de 17 ani din Teleorman a murit astazi. Astfel numarul deceselor a ajuns la 8. În aceste condiții, în unele unități spitalicești au fost interzise vizitele din cauza creșterii numărului de cazuri.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 22 Ian. 2019

1 EUR = 4.7142 RON
0.0061
1 USD = 4.1491 RON
0.0114
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2