Date companie
 
 
 
 

Guvernul vrea să introducă internet wireless în toate școlile din România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : internet, scoli, institutii
 

Toate școlile și instituțiile publice din țară ar putea avea internet wireless gratuit, începând cu 2013. Asta după ce premierul Victor Ponta a cerut ministrului Comunicațiilor, Dan Nica, ca din banii obținuți la licitația pentru licențele 4G sã pregãteascã finanțarea proiectului. Singura problemă ar fi cea a utilizãrii permanente de cãtre elevi, chiar și în timpul orelor, susține premierul.

VICTOR PONTA, premierul României: "Pentru 2013 și o să vă rog să pregătiți proiectul, ceea ce ne doream de mult, wireless gratuit pentru toate unitățile de învățământ și instituțiile publice. Cred că putem să fim în acest domeniu înaintea altor țări din regiune (...) trebuie sã aveți grijã ca în timpul orelor sã nu stea toatã lumea pe Internet, dacã se poate."

Comparativ cu media europeană, România se află pe locul 11 în privința utilizării internetului, cu aproximativ 8,57 milioane de internauți. Reprezentanții Ministerului Educației promiteau că până la finele anului 2012, toate școlile din țară vor fi conectate la internet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2