Date companie
 
 
 
 

Hoții dau iama în bagajele din tren

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, hoti in trenuri, bagaje furate
 

Atenție, la pirații din tren! Trei studente, care călătoreau de la Baia Mare spre București, s-au trezit fără bagaje și au avut parte de peripeții pe care nu le vor uita toată viața. Într-un final, tinerele și-au recuperat bunurile, însă au făcut cunoștință, fără să fie rănite, cu pumnalele ascunse sub vestimentația infractorilor. Întregul film al întâmplării a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate pe holurile garniturii CFR.

MĂDĂLIN STROE, poliția T.F. Prahova: "Cele trei călătoare s-au sesizat, i-au alergat pe aceștia, au reușit să își recupereze bagajele, însă autorii au scăpat folosind o armă albă."

După confruntarea cu păgubașele, musafirii nepoftiți au sărit din trenul în mers, înainte de stația Bușteni, și s-au pierdut în noapte. Doi dintre ei au fost prinși imediat, iar celălalt este căutat de poliție. Interesant este, însă, modul în care aceștia au pătruns în tren. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum unul dintre ei a urcat de pe peron și a deschis un geam de pe culoar. Când trenul s-a pus în mișcare, pe acest geam i-a tras pe ceilalți doi.

MĂDĂLIN STROE, poliția T.F. Prahova: "Sunt clienți vechi, sunt recidiviști, cunoscuți de către noi și de către București și Brașov."

Cei doi hoți au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzația de tâlharie. Ei sunt din Brașov și au vârste cuprinse între 22 și 27 de ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2