Date companie
 
 
 
 

Îmbulzeală la plata impozitelor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cozi, taxe
 

Îmbulzealã și incidente la plata impozitelor. Ca sã nu rateze reducerea de 10% la achitarea integralã a taxelor pe tot anul, oamenii au format cozi încă de la primele ore ale dimineții la ghișeele finanțelor și aproape s-au cãlcat în picioare. La Pitești, o femeie a leșinat în timp ce stãtea la rând.

AMBIANȚÃ bagã leșinata în salvare

Femeia a leșinat în timp ce stãtea la coadã sã-și plãteascã impozitele pe 2014, la primãria Pitești. Aglomerație mare a fost și la Galați, unde a fost prima zi de lucru cu publicul a funcționarilor de la taxe și impozite.

AMBIANȚÃ se ceartã la ușã: "Ia uite, stai doamnã, mã dai jos. Mãi omule, mã dai jos. Femeia vrea sã intre, nu mã mai enerva. Mi-ai dat brânci, puteam sã cad jos. (...) V-am spus, sã stați în stânga șin în dreapta, lãsați culoarul liber pe mijloc."

Ca să fie siguri că scapă de datorii, pensionarii s-au așezat la rând cu zecile.

"Stãm de la 5. Și n-ați înghețat? pãi am înghețat, dar ce sã facem? Nu vedeți, încep sã dea drumul la ușã și se îngrãmãdește lumea."

"De dimineațã, de la 7, 6,30. Care 7? 7 am venit eu. (...) Ca sã scãpãm mai repede, sã ne plãtim dãrile, cã așa e cel mai bine."

"De la 5.30. De ce? Ca sã scãpãm de datorii."

AMBIANȚÃ îmbulzealã la ușã: "Mamaie, rãmâi în urmã. Nu se respectã deloc."

Conducerea serviciului nu-și explica înghesuiala pentru că facilitățile sunt valabile până în data de 31 martie, inclusiv. Taxele și impozitele se pot plăti și online.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Diplomele românilor pentru studii în străinătate, echivalate gratuit ( 8 Februarie 2020 )

  Românii care au studiat în străinătate își vor putea echivala gratuit diplomele în țară! Astfel, cetățenii români care vor să se întoarcă în țară, se pot angaja sau își pot continua studiile fără a mai plăti aceste taxe.

 • Plan de eliminarea a cozilor de la Fisc, cu ajutorul unui click ( 22 Decembrie 2019 )

  Cozile de la ghișeele Fiscului, eliminate cu ajutorul unui simplu click pe dispozitivele mobile! Ministrul Finanțelor Florin Cîțu dezvăluie un astfel de plan, într-o postare pe Facebook. Se urmărește, astfel, modernizarea...

 • Atenționare de călătorie pentru Ungaria ( 10 August 2019 )

  Avertizare de călătorie in Ungaria! Cetățenii români care doresc să călătorească în țara vecină sau o tranzitează sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil, începând...

 • Protestul taximetriștilor ( 13 Februarie 2019 )

  Protest de amploare al taximetriștilor, în Capitală! Sute de șoferi și-au adus taxiurile în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului. Ei au acuzat ilegalitățile practicate de platformele online de transport și au solicitat modificarea legii taximetriei.

 • Dobânzile depozitelor la bănci vor scădea, potrivit guvernatorului BNR ( 12 Februarie 2019 )

  Guvernatorul BNR, dezvăluiri importante în cadrul audierii de la Comisia Economică a Senatului! Mugur Isărescu a precizat că "taxa pe lăcomie", aplicată pe activele financiare ale băncilor este un eșec total. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2