Date companie
 
 
 
 

Inca un proiect marca Prigoana a fost respins

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : silviu prigoana, proiect lege, prostitutia in afara legii, propunere legislativa respinsa
 

Prostituția rămâne in afara legii! Proiectul initiat de parlamentarul democrat-liberal Silviu Prigoană a fost respins cu o largă majoritate în Senat. Mai are o șansă, insa, in Camera Deputatilor.

AMBIANȚĂ IOAN CHELARU: "Cu 89 de voturi pentru, cinci abtineri si sase voturi...(...)Deci ,este respinsã si propunerea legislativă.''

TONI GREBLA - senator PSD: "Societatea româneascã nu este pregatitã, nu acceptã si nici nu va accepta legalizarea acestei practici."

IULIAN URBAN - senator PD-L: "Un proiect care este fãcut prost, care este conceput gresit, trebuie respins."

OREST ONOFREI - senator PD-L: "Dacã acest initiator poate si a dovedit cã poate face bani din gunoaie, nu cred cã se pot face bani din gunoaiele morale ale societãtii românesti."

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe au o părere clar definită despre proiectul lui Prigoană.

IOAN CHELARU - vicepresedinte Senat: "Ar putea încuraja, citez, destrãbalãrea si desfrâul, mai ales în rândul tinerilor."

Si proiectul de schimbare a termenului de ''rom'' in ''tigan'' a fost respins de Comisia de Egalitate de Sanse, iar votul final va fi dat in plenul Camerei Deputatilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Comisia de buget-finanțe din Senat nu e de acord cu legalizarea prostituției ( 10 Februarie 2011 )

  Senatorii nu sunt de acord cu legalizarea prostituției. Comisia de buget-finanțe a dat aviz negativ propunerii legislative a deputatului PD-L Silviu Prigoană.

 • Concediul de paternitate, testul lui Prigoană ( 9 Februarie 2011 )

  Silviu Prigoană s-a răzgandit: nu mai vrea in concediu paternal. De fapt, nu a vrut niciodata. Totul a fost un exercitiu de imagine, pentru a testa reactia presei, spune deputatul PD-L.

 • Noi atacuri ale opoziției la adresa guvernanților ( 26 Ianuarie 2011 )

  Social-democratii pun din nou tunurile pe reprezentanții puterii! Victor Ponta dezaprobă intenția Guvernului de a modifica actualul Cod al Muncii.

 • Silviu Prigoana propune legalizarea prostitutiei ( 7 Septembrie 2010 )

  Cea mai veche meserie din lume ar putea deveni legala si in Romania. Dupa ce a propus transformarea Palatului Parlamenului in mall, deputatul Silviu Prigoana vrea legalizarea prostitutiei. Parlamentarul propune autorizarea bordelurilor, o limita minima de vârsta de 16 ani pentru clienti, tarife la vedere si "prestari de servicii" doar pentru heterosexuali.

 • Deputatul Silviu Prigoana vrea sa revina in PD-L ( 7 Septembrie 2010 )

  Dupa trei luni de independenta, Silviu Prigoana se întoarce în sânul PD-L. Potrivit Newsin, deputatul a cerut sa i se anuleze demisia de onoare. Prigoana a plecat din partid dupa ce formatiunea portocalie a hotarat sa le impuna demnitarilor democrat-liberali sa aleaga între functia de membru PDL si afacerile cu statul.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2