Date companie
 
 
 
 

Concediul de paternitate, testul lui Prigoană

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : silviu prigoana, concediu maternal, excercitiu de imagine, deputat PD-L
 

Silviu Prigoană s-a răzgandit: nu mai vrea in concediu paternal. De fapt, nu a vrut niciodata. Totul a fost un exercitiu de imagine, pentru a testa reactia presei, spune deputatul PD-L.

SILVIU PRIGOANA - deputat PD-L: "Am depus-o ca sã vad cum reactioneazã presa si presa a avut pânã si impresii fãrã sã studieze legea! Da, e un exercitiu de imagine! Am o mare lipsã de imagine, nu mã cunoaste lumea pe stradã si atunci m-am gândit sã îmi fac putinã imagine!"

Un exercitiu sau nu, cert este ca deputații din Comisia Juridică au decis, miercuri, să trimită Biroului Permanent un punct de vedere cu aviz negativ la cererea lui Prigoana de a sta in concediu de creștere a copilului până la o perioadă de doi ani de zile.

FLORIN IORDACHE - vicepresedinte Comisia Juridica: "A vrut sã iasã din anonimat la debutul sesiunii si a venit cu un subiect de presã si cu asta basta. Juridic este clar, nu poate fi suspendat mandatul. Dacã nu are bani, sã ia bonã, stã acasã o zi sau douã si schimbã pampersi."

Punctul de vedere al Comisiei a fost adoptat cu majoritate de voturi, înregistrându-se si douã abtineri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2