Date companie
 
 
 
 

"Înflorirea Frigului", la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : poet, Gheorghe Vidican
 

Îndrăgitul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Înflorirea FriguluI", la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi, atât cu bune cât și cu rele. Totodată, autorul vrea să transmită că oricând există o speranță.

GHEORGHE VIDICAN, poet

"Pentru mine poezia inseamna sa ii facem pe alții sa fie mai buni."

"Cărțile sunt scrise cu suflet.....si pe sufletul celui care citește."

"Foarte frumoasă.... putin mai greoi."

"Gheorghe Vidicat a venit...si catre literatura universala."

Gheorghe Vidican a debutat în anul 1968 în culegerea de versuri a elevilor bihoreni „Mlădițe bihorene”. De asemenea a publicat poezie și interviuri în majoritatea revistelor de cultură din țară. Gheorghe Vidican este și membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara. Gheorghe Vidican a scris până acum 23 de volume.


"Înflorirea Frigului", la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • A murit Emil Brumaru ( 6 Ianuarie 2019 )

  Poetul Emil Brumaru a murit la vârsta de 80 de ani! Acesta s-a stins din viață sâmbătă seară, în urma unui atac cardio vascular în timp ce se afla internat în spital. Emil Brumaru s-a născut la 1 ianuarie 1939 în comuna Bahmutea, județul Tighina, Basarabia.

 • "Un interior glisant", de Gheorghe Vidican, la Gaudeamus ( 18 Noiembrie 2018 )

  Celebrul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Un interior glisant" la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi.

 • Mihai Eminescu: 168 de ani de la nașterea poetului național ( 15 Ianuarie 2018 )

  S-au împlinit 168 de ani de la nașterea celui mai mare poet al românilor. Ca în fiecare an la 15 ianuarie, sute de români s-au perindat la mormântul lui Mihai Eminescu, din cimitirul Bellu din București, pentru a aprinde o lumânare, pentru a depune o floare sau doar pentru a șopti o scurtă rugăciune în memoria marelui poet. Mai mulți preoti au făcut o slujbă de pomenire.

 • Celebrul poet contemporan Gheorghe Vidican și-a lansat cartea "Fisura Privirii" ( 26 Noiembrie 2017 )

  Celebrul poet contemporan Gheorghe Vidican și-a lansat cartea Fisura Privirii, la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi atât cu bune cât și cu rele.

 • Mihai Eminescu, poetul-nepreche, comemorat la 127 de ani de la moarte ( 15 Iunie 2016 )

  An de an, iubitorii poeziei românești comemorează la 15 iunie moartea Poetului-Nepereche Mihai Eminescu. 127 de ani se împlinesc de la trecerea neașteptată în eternitate a Luceafărului Poeziei Românești. Pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu Ortodox, zeci de pelerini eminescieni din București și din țară au venit pentru a recita versuri și a se reculege la mormântul marelui poet.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2