Date companie
 
 
 
 

La aproape doi ani de la moartea sa, Mãdãlina Manole a devenit cetãtean de onoare al Ploiestiului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : postmortem, madalina, manole, cetatean, onoare, poliesti
 

La doi ani de la moartea sa, Madalina Manole a devenit cetãtean de onoare al orasului Ploiesti. Consilierii locali au votat, luni, în unanimitate propunerea primarului Andrei Volosevici, în prezenta familiei artistei. Regretata artista s-a născut în la Vălenii de Munte, judetul Prahova.

AMBIANTÃ "Sã tinem un moment de reculegere înainte de a trece la discutia acestui proiect."

Reprezentantii municipalitãtii din Ploiesti au comandat douã plãci omagiale. Una pentru parintii Mãdãlinei Manole si cealalatã pentru sotul cântãretei.

PETRU MIRCEA, sotul Mãdãlinei Manole "Rãmâne un gest frumos chiar dacã vorbim de orasul natal al sotiei mele. Sunt îndurerat cã nu trãiesc acest moment alãturi de sotia mea."

MARIAN MANOLE, fratele Mãdãlinei Manole "Acest titlu de cetatean de onoare care se acordã Mãdãlinei Manole, surorii mele, este o mare mandrie. Nu i se acorda unei sinucigase, ci se acorda omului Madalina Manole."

Anchetatorii au stabilit ca artista s-a sinucis, dar parintii Madalinei contesta aceasta concluzie. Divergentele dintre ei si Petru Mircea sunt publice si rarele lor intalniri se soldeaza, de obicei, cu scandaluri. Nici momentul solemn de acodare a titlului de cetatean de onoare Madalinei Manole nu a fost scutit de comentarii acide.

ION MANOLE, tatãl Mãdãlinei Manole "Vã multumesc ca ati invitat si fostul sot, meritã si el rãsplata lui pentru numele de Mircea Magdalena Anca. La un an si 9 luni de când e sub un morman de pãmânt nu putem sã îi facem cele lumesti."

Mãdãlina Manole a murit în 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2