Date companie
 
 
 
 

La doar 3 ani, Elian a inventat un lansator de baloane de săpun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copil, inventator
 

Cel mai tânăr inventator din România este orădean! La doar trei ani și jumătate, Elian Farcaș a reușit să impresioneze numeroși inventatori consacrați din domeniul descoperirilor, la Salonul Internațional de Invenții și Inventică "Traian Vuia" de la Timișoara. Ca un adevărat inventator, Elian s-a prezentat la târg cu o creație proprie, un lansator de baloane.

ADRIAN FARCAȘ, tatăl lui Elian
"Invenția lui Elian este una destul de simplă, să zic așa. Este vorba de capătul unui vermorel înmuiat într-o soluție cu săpun care produce baloane de săpun."

Pentru invenția sa, Elian a fost premiat și medialiat cu aur.

Elian a moștenit pasiunea pentru invenții chiar de la tatăl său, care este un cunoscut inventator, având în palmares numeroase premii internaționale. Băiețelul spune că ar fi tare bucuros dacă invenția sa ar deveni jucăria preferată a cât mai multor copii. Elian deține deja un record național, fiind cel mai tânăr inventator participant la Saloanele de Inventică și Invenții din România.

ELIAN FARCAȘ, inventator
"Poți să ne spui ce ești tu? Inventator și comoară națională."

Pentru performanța lui, micul inventator are șanse mari să fie înscris în Cartea Recordurilor. Elian nu are de gând să se oprească aici. Băiețelul lucrează deja la un alt proiect și vrea să devină unul dintre cei mai mari inventatori ai lumii.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2