Date companie
 
 
 
 

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au unit destinele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Lia Olguta Vasilescu, casatorie, Claudiu Manda
 

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit civil și religios chiar de Dragobete, ziua iubirii la români! Cei doi reprezentanți marcanți ai PSD și-au spus "Da", la primăria Crauovei, în cadrul unei ceremonii oficiate de edilul orașului.

AMBIANȚĂ

Înainte de a intra în sediul Primăriei, Lia Olguța Vasilescu a mărturisit că are emoții: „Am un pic. Am plecat ca din filmul "Singur acasă" cu copiii după noi", a afirmat fostul ministru al muncii. Oamenii i-au adus flori miresei și s-au înghesuit să le ureze celor doi o căsnicie frumoasă. 

Lia Olguța Vasilescu a precizat că nu și-a schimbat numele de familie, deoarece tatăl ei și-a dorit băiat și i-a promis că nu își schimbă numele. După cununia civilă, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au cununat și religios, la biserica Maica Precista Mântuleasa din Craiova. A urmat apoi petrecerea de nuntă, la un restaurant din oraș, unde au fost invitate 100 de persoane. Lia Olguța Vasilescu, în vârstă de 44 de ani, și Claudiu Manda, de 42 de ani, au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară. Claudiu Manda a divorțat de Andreea, medic stomatolog, în 2015.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Petrecere de pomină la nunta Olguței Vasilescu ( 31 Martie 2019 )

  Nunta anului în Partidul Social Democrat. Peste 500 de invitați s-au distrat la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și a colegului său de partid, senatorul Claudiu Manda, la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova. Pe lângă familie și prieteni, cuplul a avut alături colegi de partid, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, împreună cu soțul ei și președintele PSD. Liviu Dragnea a venit însoțit de iubita sa Irina Tănase.

 • Evoluția demografică, în date statistice ( 24 Mai 2018 )

  În România, se nasc în medie 200.000 de copii într-un an, iar circa o treime dintre ei apar pe lume în afara căsătoriei. Așa arată un studiu realizat de Institutul Național de Statistică. Potrivit directorului Direcției Generale de Statistică Socială...

 • 18 cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion ( 2 Ianuarie 2017 )

  Începutul de an a coincis cu începutul unei vieți noi pentru 18 cupluri de îndrăgostiți. Tinerii au mers de Revelion la Târgu Jiu, special pentru a se căsători sub Poarta Sărutului, celebra operă a lui Constantin Brâncuși. Perechile de îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică în primele minute ale noului an, imediat după grandiosul foc de artificii.

 • Cerere în căsătorie cu mascați ( 10 August 2016 )

  Cerută în căsătorie într-o scenă ca în filmele de acțiune! O tânără din Brașov a trecut prin mari emoții după ce a fost pusă la pământ de mascați în mijlocul străzii. Scena a fost regizată de iubitul ei, care a vrut ca momentul cererii în căsătorie să fie unul de neuitat.  A cumpărat mai multe uniforme și a cerut ajutorul câtorva prieteni, pe care i-a rugat să joace rolul forțelor de intervenție. Apoi au trecut la acțiune. În timp ce tânărul se afla în mașină cu iubita sa, au fost opriți de așa-zișii mascați.

 • Festivalul de teatru "Măști Europene... la Masca", la a noua ediție ( 24 Noiembrie 2013 )

  În inima Bucureștiului pulsează o oază de satiră și umor, Măști Europene la ... Masca, un festival de teatru aflat, deja, la a noua ediție. Invitatul special de anul acesta este Tetrul "Satiricus Ion Luca Caragiale" din Chișinău, care a pregătit pentru publicul bucureștean trei spectacole. Primul, prezentat sâmbătă seară, reunește piesele lui Cehov, "Ursul" și "Cerere în Căsătorie", într-o lucrare scenică unitară...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2