Date companie
 
 
 
 

18 cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : casatorie, Poarta Sarutului
 

Începutul de an a coincis cu începutul unei vieți noi pentru 18 cupluri de îndrăgostiți. Tinerii au mers de Revelion la Târgu Jiu, special pentru a se căsători sub Poarta Sărutului, celebra operă a lui Constantin Brâncuși. Perechile de îndrăgostiți și-au jurat iubire veșnică în primele minute ale noului an, imediat după grandiosul foc de artificii.

AMBIANȚĂ: "Da, mai tare, nu se aude. Da! Da. Nu se aude. Da! Vă felicit și vă urez mult noroc. Felicitări și casă de piatră. Pupături."

Mirii veniți din diferite zone ale țării au ținut ca momentul căsătoriei lor să fie unul special, mai ales că Poarta Sărutului este considerată simbolul iubirii.

VOX miri: "Aici am fost cerută de soție. Foarte important pentru noi. E frumos, special, sper să fie toată viața. E deosebit. Avem prieteni care au făcut același lucru acum câțiva ani și păstrăm tradiția. Soția e din Targu Jiu, am zis să o urmez aici."

"Ne bucurăm că această tradiție a prins foarte bine. Sunt din afara orașului sau chiar din centrul țării."

Este al 14-lea an consecutiv în care tinerii merg special la Târgu Jiu pentru a se căsători, la cumpăna dintre ani, la Poarta Sărutului. Cuplurile trebuie să plătească o taxă de 400 de lei pentru a se căsători în acest loc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au unit destinele ( 25 Februarie 2019 )

  Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit civil și religios chiar de Dragobete, ziua iubirii la români! Cei doi reprezentanți marcanți ai PSD și-au spus "Da", la primăria Crauovei, în cadrul unei ceremonii oficiate de edilul orașului.

 • Evoluția demografică, în date statistice ( 24 Mai 2018 )

  În România, se nasc în medie 200.000 de copii într-un an, iar circa o treime dintre ei apar pe lume în afara căsătoriei. Așa arată un studiu realizat de Institutul Național de Statistică. Potrivit directorului Direcției Generale de Statistică Socială...

 • Cerere în căsătorie cu mascați ( 10 August 2016 )

  Cerută în căsătorie într-o scenă ca în filmele de acțiune! O tânără din Brașov a trecut prin mari emoții după ce a fost pusă la pământ de mascați în mijlocul străzii. Scena a fost regizată de iubitul ei, care a vrut ca momentul cererii în căsătorie să fie unul de neuitat.  A cumpărat mai multe uniforme și a cerut ajutorul câtorva prieteni, pe care i-a rugat să joace rolul forțelor de intervenție. Apoi au trecut la acțiune. În timp ce tânărul se afla în mașină cu iubita sa, au fost opriți de așa-zișii mascați.

 • Festivalul de teatru "Măști Europene... la Masca", la a noua ediție ( 24 Noiembrie 2013 )

  În inima Bucureștiului pulsează o oază de satiră și umor, Măști Europene la ... Masca, un festival de teatru aflat, deja, la a noua ediție. Invitatul special de anul acesta este Tetrul "Satiricus Ion Luca Caragiale" din Chișinău, care a pregătit pentru publicul bucureștean trei spectacole. Primul, prezentat sâmbătă seară, reunește piesele lui Cehov, "Ursul" și "Cerere în Căsătorie", într-o lucrare scenică unitară...

 • Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie, într-un cinematograf din Craiova ( 18 Februarie 2013 )

  Cerere în căsătorie inedită la Craiova! Andrei, un tânăr de 25 de ani, a vrut să o surprindă pe iubita sa, Magdalena, și a cerut-o de soție... într-un cinematograf! Bărbatul a pus la cale un întreg scenariu. El a pregătit un scurt videoclip, inspirat dintr-un film romantic, pe care l-a proiectat pe marele ecran, imediat după finalul peliculei care rula în cinematograf. Apoi, Andrei a îngenunchiat în fața Magdalenei și i-a oferit inelul, în fața unei săli care a aplaudat îndelung momentul.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2