Date companie
 
 
 
 

Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie, într-un cinematograf din Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, andrei, cinematograf, ana, cerere, casatorie, magdalena, branza
 

Cerere în căsătorie inedită la Craiova! Andrei, un tânăr de 25 de ani, a vrut să o surprindă pe iubita sa, Magdalena, și a cerut-o de soție... într-un cinematograf! Bărbatul a pus la cale un întreg scenariu. El a pregătit un scurt videoclip, inspirat dintr-un film romantic, pe care l-a proiectat pe marele ecran, imediat după finalul peliculei care rula în cinematograf. Apoi, Andrei a îngenunchiat în fața Magdalenei și i-a oferit inelul, în fața unei săli care a aplaudat îndelung momentul.

MAGDALENA ANGHELIN "Nu știu ce să spun, chiar nu știu ce sã spun, sunt... Îmi bate inima foarte tare și nu mă așteptam la așa ceva! E un tip foarte sensibil, dar nu mã așteptam la ceva de asemenea amploare. Am impresia că visez!"

ANDREI STROE "- Ți-a fost fricã c-o sã spunã nu? - Nu!"

Prietenii l-au ajutat pe Andrei să pună totul la cale. Toată lumea a lucrat câteva luni la pregătirea videoclipului. Inclusiv multipla campioană mondială și europeană la spadă, Ana Maria Brânză.

ANA MARIA BRÂNZĂ "- Te bucuri pentru prietena ta? - Da! - De cât timp știi? - De două zile. - Și a fost greu să-i ascunzi asta? - Da, da, am fost emoționată."

VOX "Mi s-a pãrut o idee destul de reușitã, originală. A reușit filmarea, eu am și luat parte la filmările care s-au fãcut.  E bine că n-a bãnuit nimic."

Căsătoria celor doi va avea loc pe data de 19 octombrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2