Date companie
 
 
 
 

Liderii de sindicat s-au intalnit cu ministrul muncii ca sa discute revendicarile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ministrul muncii, lideri de sindicat, intalnire, revendicari
 

Sindicalistii au protestat, iar acum asteapta solutii din partea guvernului. De la ministerul muncii, Ioan Botis le promite ca se vor gasi variante pentru ca nemultumirile lor sa fie rezolvate. Nu toate, doar o parte. Liderii de sindicat au discutat la ministerul muncii despre Legea salarizarii unitare. Ministrul a anuntat ca ii va transmite premierului revendicarile protestatarilor.

LIVIU APOSTOIU, vicepresedinte Cartel Alfa "Am spus foarte clar ca în conditiile în care Guvernul nu va veni cu ceva palpabil referitor la ce am discutat singura noastra revendicare va fi plecarea Guvernului!"

IOAN BOTIS, ministrul Muncii "Avem absolut toata disponibilitatea de a negocia vom fi prezenti la minister în fiecare zi si vom discuta de fiecare data când vom avea o solicitare din partea sindicatelor. Pâna la urma vom mai gasi anumite solutii si în final vom veni si cu solutii!"

ANTON HADÃR, vicepresedinte Alma Mater "Prima si cea mai importanta a fost revenirea la salariile din vara aceasta când am fost pur si simplu decapitati cu cele 25 de procente. Domnul Botis se pare ca a înteles aceste lucruri, a aratat bunavointa, sa vedem daca are si putinta, a spus ca va merge spre domnul Boc sa-i spuna toate aceste lucruri!"

Daca din partea guvernului nu se va gasi nicio solutie, sindicalistii sunt gata sa continue protestele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2