Date companie
 
 
 
 

Localnicii din Valea Călugărească, fără apă la robinet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : canicula, valea, apa, localnici, calugareasca, put, robinet, furnizor
 

Mii de locuitori din Valea Calugărească au ajuns la disperare! De câteva zile nu au strop de apă la robinete și, cum afară sunt peste 30 de grade, chinul oamenilor este si mai mare. Localnicii spun că de câteva zile tot primesc promisiuni că vor avea apă la robinete.

VOX "- Dar, pe caniula asta cum vă descurcați? - Pe canicula asta car de colo și sunt și diabetică și cardiacă."

AMBIANȚĂ "Tot ne amenință că ne dă drumul, că ne dă drumul. De trei zile ne amenință, vă dăm drumul imediat, vă dăm drumul imediat."

VOX "Dar pentru băut, pentru mâncare, tot de aici, de aici luam. Am mai cumpărat de la magazin așa pentru băut, dar de rufe de mâncare de aici luam."

VOX "- În preîncălzitor, apa caldă și a turnat nevasta mea cu găleata pe mine. Păi, se poate și eu pe ea. - Dar, de când durează chinul ăsta? - Păi, durează de 4 zile. Eu sunt cel mai revoltat de pe strada asta, pentru ca eu am băgat prima conductă pe banii mei pe strada asta. A mers 10 ani ani de zile și au venit aștia și au scos conducta."

VOX "Mă gândesc cu groază că, dacă se întâmplă un incendiu, cred că ardem tot satul. Nu este posibil așa ceva. Păi, ne-am spălat aseară în mijlocul curții, am așteptat să se întunece și ne-am spalat în mijlocul curții cu stropitoarea."

Furnizorul spune că, de fapt, apa nu mai are presiune din cauza creșterii consumului. Acesta este și motivul pentru care s-a început forarea unui nou puț.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2