Date companie
 
 
 
 

Lucrările la școlile din București incluse în programul B.E.I., finalizate în 2011

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sorin oprescu, vizita la scoli, scolile incluse in Programul de Reabilitare a Infrastructurii Educationale din Bucuresti, proiect finantat de Banca Europeana de Investitii
 

Până la sfârșitul anului viitor, vor fi gata lucrările la toate școlile incluse în Programul de Reabilitare a Infrastructurii Educaționale din București. Este vorba despre un proiect finanțat de Banca Europeană de Investiții. Primarul general Sorin Oprescu a fost în vizită la trei unitati de învățământ, printre care și Colegiul Național ''Mihai Viteazu''.

VASILE TURCU - constructor: "Haideți sã fim realiști, domnule primar, la ora actualã nu a fost fãcut probabil un studiu de fezabilitate cum trebuie, ca la carte! N-a fost un proiect fãcut cum trebuie, nu a fost o sumã alocatã corect!"

SORIN OPRESCU - primarul general al Capitalei: "Suntem ca ăia cu cortul, vorbim de bani ca să terminăm o lucrare monumentalã si în interior lăsam așa, vorba ta, merge și așa!"

Din totalul de 102 unități de învățământ incluse în programul Băncii Europene de Investitii, până acum 33 de școli au fost finalizate integral. La 17 școli sunt gata diferite corpuri de clădire, iar restul de 52 de unități se află în diferite stadii de execuție. Valoarea totală a proiectului depășește 228 de milioane de euro, dintre care peste 112 milioane sunt din bugetul local.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sorin Oprescu și Călin Murg s-au certat în cadrul ședinței de la Primărie ( 13 Decembrie 2011 )

  Scandal ca la ușa cortului la Primaria Capitalei! Edilul-șef, Sorin Oprescu, și-a iesit din fire și a părăsit sala chiar înainte de începerea ședinței convocată de el. Totul a început atunci când consilierul PDL Romeo Pop l-a întrebat pe Oprescu dacă firmele care l-au susținut în campania electorală din 2008 sunt implicate în afaceri cu medicamente și aparatură sanitară.

 • Parcarea de la Universitate, gata in mai ( 25 Noiembrie 2011 )

  Parcarea subterana cu 400 de locuri de la Universitate va fi gata în primavara anului viitor. Promisiunea a fost facuta de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a inspectat santierul. Lucrarea costa aproximativ 13 milioane de euro si ar fi trebuit finalizata în aceasta toamna.

 • Primăria Capitalei mai poate subvenționa căldura până în decembrie ( 18 Octombrie 2011 )

  Primăria Capitalei mai are bani pentru subvenția la căldură doar până la finalul anului. Anunțul a fost făcut chiar de edilul general, Sorin Oprescu. Soluția ar fi una singură: ștergerea penalităților la datoria istorică pe care RADET o are către Electrocentrale București. O măsură pentru care este nevoie de o cerere aprobată de consilierii generali si depusă apoi la Guvern.

 • Discutii despre protocol in cadrul USL ( 20 Septembrie 2011 )

  Anunțul surprinzător al conservatorilor, care-l vor susține pe Cristian Popescu Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei, nu-l îngrijorează pe actualul edil. Sorin Oprescu mai vrea un mandat, așa că în 2012 va candida ca independent, dar cu sprijinul USL.

 • Referendumul pe Legea Capitalei, fixat pe 19 iunie ( 14 Aprilie 2011 )

  Pe 19 iunie, bucureștenii sunt chemați la vot! Ei trebuie sa se pronunte prin referendum daca sunt sau nu de acord cu Legea Capitalei. Decizia a fost luată de Consiliul General al municipiului București, prin votul a 31 de consilieri ai majorității PD-L-PNG-PRM. Propunerea initiala a edilului-șef, Sorin Oprescu, sprijinit de USL, a fost respinsă. Aceasta presupunea organizarea referendumului pe 29 mai, iar bucureștenii ar fi trebuit să răspundă la o singură întrebare. Astfel, forma după care se va desfășura referendumul din 19 iunie este cea propusă de Partidul Democrat-Liberal.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2